DRESOVI NA DAR: Lepa donacija OK „Tehničar“ kraljevačkoj OŠ „Sveti Sava"

G. ĆIROVIĆ

22. 10. 2024. u 13:09

Odbojkaški klub „Tehničar“ iz Kraljeva donirao je komplet odbojkaških dresova kraljevačkoj Osnovnoj školi „Sveti Sava“ u čijoj sportskoj sali igra svoje utakmice.

ДРЕСОВИ НА ДАР: Лепа донација ОК „Техничар“ краљевачкој ОШ „Свети Сава

OK Tehničar

Direktoru škole Zvonku Ljubisavljeviću donaciju je uručio sportski direktor „Tehničara“ Aleksandar Daišević koji je tom prilikom poručio da je klub na ovaj način želeo da se na simboličan način revanšira i zahvali ovoj uglednoj obrazovnoj ustanovi na uspešnoj saradnji i razumevanju.

OK Tehničar

 

- Ovo je skroman znak pažnje prema zaposlenima i učenicima ove škole sa željom da u novoj opremi ostvaruju još bolje sportske rezultate nego u prethodnom periodu – rekao je Daišević najavljujući još sličnih akcija „Tehničara“, dok su mlade odbojkašice ovog kluba koje pohađaju OŠ „Sveti Sava“ nakon prve probe izrazile zadovoljstvo kvalitetom nove sportske opreme.

OK Tehničar

 

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News
BAŠTINA SRBIJE PRED MILIONIMA TV GLEDALACA U RUSIJI: Dve emisije za Novu godinu na Prvom kanalu državne televizije u udarnom terminu

BAŠTINA SRBIJE PRED MILIONIMA TV GLEDALACA U RUSIJI: Dve emisije za Novu godinu na Prvom kanalu državne televizije u udarnom terminu

NOVINARI i snimatelji ruske nacionalne televizije "1", krstare ovih lepih oktobarskih dana Srbijom snimajući materijal za dve epizode popularnog dokumantarno-serijskog programa "Život naših ljudi" (ŽIZN SVOIH). Emisija će biti emitovana na Prvom kanalu ruske državne televizije u udarnom terminu za novogodišnje praznike.

22. 10. 2024. u 12:15

Komentari (0)

STAVILI SU MU HOLTER NA SRCE: Oglasila se Verica Rakočević nakon što je njen suprug završio u bolnici (FOTO)