U ČAST PESNIKA JARE LABUDA: Literarni konkurs 37 put u Jagodini

Z. GLIGORIJEVIĆ

22. 10. 2024. u 18:01

NARODNA biblioteka “Radislav Nikčević“ u Jagodini 37 put raspisala je tradicionalni literarni konkurs u čast legendarnog jagodinskog pesnika Jare Labuda.

У ЧАСТ ПЕСНИКА ЈАРЕ ЛАБУДА: Литерарни конкурс 37 пут у Јагодини

Foto:jagodinska biblioteka

Kao i prethodnih godina, Biblioteka poziva učenike osnovnih i srednjih škola sa teritorije grada Jagodine da se odazovu i učestvuju na ovom konkursu.

Propozicije nalažu da svaka škola, posle internog odabira radova, biblioteci pošalje po pet radova sa pečatom škole. Radovi mogu biti u prozi ili stihu, a tema je slobodna. Rok za dostavu radova je 22. novembar ove godine. Radove treba poslati na adresu: Narodna biblioteka „Radislav Nikčević“, Kneginje Milice 2-4, 35000 Jagodina.

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News
BAŠTINA SRBIJE PRED MILIONIMA TV GLEDALACA U RUSIJI: Dve emisije za Novu godinu na Prvom kanalu državne televizije u udarnom terminu

BAŠTINA SRBIJE PRED MILIONIMA TV GLEDALACA U RUSIJI: Dve emisije za Novu godinu na Prvom kanalu državne televizije u udarnom terminu

NOVINARI i snimatelji ruske nacionalne televizije "1", krstare ovih lepih oktobarskih dana Srbijom snimajući materijal za dve epizode popularnog dokumantarno-serijskog programa "Život naših ljudi" (ŽIZN SVOIH). Emisija će biti emitovana na Prvom kanalu ruske državne televizije u udarnom terminu za novogodišnje praznike.

22. 10. 2024. u 12:15

Komentari (0)

LUDILO U ARGENTINI: Traži se karta više za meč Đokovića i Del Potra