PREMINULA JEDNA OSOBA IZ SVILAJNCA: Za dan u Pomoravskom okrugu 211 novih kovid pacijenata

Z.R.

10. 12. 2020. u 14:56

JEDNA osoba iz Svilajnca kod koje je ranije potvrđen virus korona je preminula, a za jedan dan, prema poslednjim podacima ćuprijskog Zavoda za javno zdravlje, od testiranih 467 lica otkriveno je 211 pozitivnih.

ПРЕМИНУЛА ЈЕДНА ОСОБА ИЗ СВИЛАЈНЦА: За дан у Поморавском округу 211 нових ковид пацијената

Foto: Z. R.

Jagodina i dalje prednjači po broju zaraženih sa 81 pozitivnim, a slede Paraćin sa 37 i Ćuprija sa 35 novih slučajeva. U Despotovcu je inficirana još 21 osoba, u Svilajncu je potvrđeno 19 i u Rekovcu 18 novih slučajeva.


Među zaraženima je i jedan medicinski radnik iz ćuprijske bolnice. Broj kovid-pacijenata koji su na bolničkom i kućnom lečenju se povećao za 113 i sada je dostigao cifru 3.104.

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News
OSMANLIJE SU UČILE SRPSKI: Koje naše reči Turci i danas koriste

OSMANLIJE SU UČILE SRPSKI: Koje naše reči Turci i danas koriste

KADA se povede razgovor o srpskom jeziku često se govori o turcizmima, odnosno rečima koje su iz turskog ušle u naš jezik i tu se "odomaćile" tokom viševekovne otomanske prisutnosti u Srbiji. Međutim, malo se zna da su i naša kultura i jezik imali značajan uticaj na turski. Jedan od pokazatelja istorijskog značaja srpskog jezika jeste, između ostalih, i njegov status u Osmanskom carstvu.

21. 09. 2024. u 19:21

Komentari (0)

Ovo je najpopularnija destinacija u toku septembra i oktobra Last Minute akcija! Platite 6 noćenja, a boravite 9 ili 10!