TIKTOK TIP: Nadam se kiksu "građana"

V.D.

30. 04. 2022. u 09:08

POZNATI Tiktoker Đorđe Kišić, na internetu poznatiji pod pseudonimom Dosije H za naše čitaoce izdvojio je nekoliko mečeva Premijer lige.

ТИКТОК ТИП:  Надам се киксу грађана

Foto: AP/privatna arhiva

Đorđe najviše prati Premijer ligu i iz njegovih popularnih video klipova na socijalnim mrežama lako se može zaključiti da ovaj mladić poznat po fenomenalnim imitacijama Mašana Lekića navija svim srcem za Liverpul.

Njukasl - Liverpul 2, za hrabrije X-2

"Svrake" su obezbedile opstanak i verujem čvrsto u pobedu Klopove družine. S obzirom da bolje partije pružaju u drugom poluvremenu probao bih i sa prelazom.

Aston Vila - Norič 1-1&3+

Razlika u kvalitetu je očigledna.

Votford - Barnli X2

Gosti su bliži opstanku i realno je "gađati" duplu šansu ali ja lično navijam za opstanak Evertona jer bi liga bez njih i "Mersisajd derbija" bila jako čudna.

Sautempton - Kristal Palas G2+

"Sveci" su u jako lošoj formi i smatram da će to "orlovi" iskoristiti

Lids - Mančester siti 1X

Ovo je čisto navijački predlog. Milioni ljudi širom sveta se mole za kiks prebogatih "građana" tako da možda molitve i urode plodom. Lids je prošle sezone sa četom Pepa Gvardiole iz dva meča osvojio čak četiri boda tako da su čuda i sada moguća.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by @dosije_h

Klip koji svaki ljubitelj engleskog fudbala treba da pogleda. 

Preuzmite našu aplikaciju za ljubitelje klađenja

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News
NAVIJAČI HAJDUKA IZ SPLITA IPAK NA MARAKANI?! EVO I KOLIKO NJIH! Najnovije vesti iz Hrvatske pred meč Crvena zvezda - Benfika u Ligi šampiona

NAVIJAČI HAJDUKA IZ SPLITA IPAK NA MARAKANI?! EVO I KOLIKO NjIH! Najnovije vesti iz Hrvatske pred meč Crvena zvezda - Benfika u Ligi šampiona

Pred utakmicu Crvena zvezda - Benfika, koja se u okviru 1. kola Lige šampiona igra danas u Beogradu, burno je i u hrvatskim medijima, jer su navijači tamošnjeg Hajduka, iz Splita, u izvrsnim odnosima sa najvatrenijim pristalicama pomenutog portugalskog giganta, pa tako ima najava da će pojedini pripadnici splitske Torcide doći na meču koji je u srpskoj prestonici.

19. 09. 2024. u 15:39

ŠOK! Nemanja Majdov ipak nije kažnjen samo zato što se krstio, Novosti otkrivaju kako je sve perfidno upakovano!

ŠOK! Nemanja Majdov ipak nije kažnjen "samo zato što se krstio", "Novosti" otkrivaju kako je sve perfidno upakovano!

Reprezentativac Srbije u džudou Nemanja Majdov objavio je nešto neverovatno: posle Olimpijskih igara u Parizu, na kojima je učestvovao u kategoriji takmičara do 90 kilograma težine, suspendovan je iz sporta - jer se krstio pred izlazak na borilište u prestonici Francuske. "Novosti" vam donose - kako je Međunarodna džudo federacija na vrlo lukav način izvela kažnjavanje našeg borca.

19. 09. 2024. u 16:07

SPREČEN HAOS! Torcida Split krenula u Beograd na utakmicu Crvena zvezda - Benfika, reagovala srpska policija!

SPREČEN HAOS! Torcida Split krenula u Beograd na utakmicu Crvena zvezda - Benfika, reagovala srpska policija!

Potpredsednik Vlade i ministar unutrašnjih poslova Ivica Dačić izjavio je da pripadnici MUP-a preduzimaju sveobuhvatne mere bezbednosti povodom današnje fudbalske utakmice između FK Crvena zvezda i FK Benfika iz Portugalije, budući da su, tokom vršenja granične kontrole lica i vozila, kod više navijača gostujuće ekipe pronađena obeležja FK Hajduk iz Splita i navijačke grupe "Torcida".

19. 09. 2024. u 14:14

Komentari (0)

Ovo je najpopularnija destinacija u toku septembra i oktobra Last Minute akcija! Platite 6 noćenja, a boravite 9 ili 10!