DEJAN DAMJANOVIĆ: Ulsan i Jeonbuk ne greše

Ž. U.

30. 07. 2022. u 08:11

Bivši napadač Suvona, tipuje mečeve Južne Koreje 1 i 2

ДЕЈАН ДАМЈАНОВИЋ: Улсан и Јеонбук не греше

Ilustracija

Južna Koreja 1

Subota:

JEONBUK – JEJU  1

Suvon – Gimčeon 3+

ULSAN – GANGVON 1

Pohang – Seul   GG

Seongnam – Inčon    X2

Nedelja:

Suvon S. - Daegu    2

Južna Koreja 2

Subota:

Gvangžu – Dajeon    X2

Nedelja:

Anjang – Busan  1

Ansan – Jeonam  3+

Ponedeljak:

Bučeon – Geongnam   GG 

Seul I. - Gimpo 1

Favoriti Ulsan i Jenbuk su opravdali očekivanja u prošlom kolu, a verujem da će i u ovom, jer ih kroz sedam dana čeka međusobni okršaj. Reč je o timovima koji su u poslednjoj deceniji najčešće odlučivali o prvaku Južne Koreje i ne bi trebalo da dozvole da im se ove sezone neko treći priključi i poremeti šampionske planove. Vodeći na domaćem terenu retko greše, posebno u ovom delu sezone, pogotovo sa protivnicima kao što su Jeju i Gangvon.

Daegu dugo čeka na pobedu, što ga je i spustilo u donji deo tabele. Mislim da po kvalitetu zaslužuje više i da će se popeti na tabeli posle gostovanja Suvon Sitiju.

Preuzmite našu aplikaciju za ljubitelje klađenja

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News
PUTINOV DŽOKER: Neka se Zapad spremi! Sportski udarac uzvraća Rus koji želi da okreči Kremlj u belo i vrati Julijanski kalendar?

PUTINOV "DžOKER": Neka se Zapad spremi! Sportski udarac uzvraća Rus koji želi da okreči Kremlj u belo i vrati Julijanski kalendar?

Nedugo nakon što je u maju 2024. predsednik Rusije Vladimir Putin potpisao ukaz o imenovanju Mihaila Mišustina za premijera Ruske Federacije, postalo je poznato i ko će biti novi ruski ministar sporta. A izgleda da će se sada desiti i jedna nesvakidašnja stvar - baš taj ministar postaće, po svoj prilici, i predsednik ruskog Olimpijskog komiteta.

17. 10. 2024. u 22:50

KAKAV PREOKRET! Evo ko će biti selektor košarkaša Srbije!

KAKAV PREOKRET! Evo ko će biti selektor košarkaša Srbije!

Svetislav Pešić, dosadašnji selektor muške košarkaške reprezentacije Srbije, istakao je da je završio sa tim poslom, te da je vreme da, uz novog predsednika Košarkaškog saveza Srbije (a Predraga Danilovića na toj funkciji menja Nebojša Čović) dođe i novi strateg "orlova". Međutim...

17. 10. 2024. u 15:55

Komentari (0)

NOVAKOVIM RIVALIMA SE OVO NEĆE SVIDETI: Đoković poslao moćnu poruku