BOJAN ZAJIĆ: Rozenborg nije mesto u sredini tabele

Ž. U.

07. 07. 2024. u 08:00

NEKADAŠNjI fudbaler Valerenge, tipuje parove Norveške 1

БОЈАН ЗАЈИЋ: Розенборг није место у средини табеле

Ilustracija

NEDELjA

BODO – BRAN   GG&3+

Vodeći Bodo je srećno, autogolom rivala, došao do bodova sa Sarpsborgom (1:0). U derbiju kola sa drugoplasiranim Branom očekujem znatno bolju i efikasniju partiju.  

HAM KAM – TROMSO   1X, 2-4

Tromso je u sredu igrao odloženi meč sa Sandefjordom. Imao je manje vremena za odmor i pripremu meča  od rivala Ham Kama. Tipujem duplu šansu protiv Tromsoa.

HAUGESUND – SARPSBORG   GG

Trener Mikelsen je na klupi Sarpsborga debitovao porazom od Oda (0:1), ali ga je namučio, imao je šansu za remi sve do 90. minuta. Verujem da će iz svog tima uspeti da izvuče maksimum za duel sa prosečnim Haugesundom, biće golova.

KFUM – VIKING 2&3+

KFUM je novajlija  u ligi, premašio je očekivanja plasmanom u sredinu tabele. Očekujem da u ovom kolu Viking kazni ofanzivnu igra domaćina.

FIKS! MOLDE – LILESTREM  1&3+

I Molde i Lilestrem su formi, biće najmanje tri gola, ali veliku prednost, što se tiče konačnog ishoda, dajem domaćinu.

FIKS! ROZENBORG – OD 1

Rozenborg je loše otvorio sezonu. Mesto u sredini tabele ispod je mogućnosti i kvaliteta koje ima. Ipak, verujem da će u ovom susretu da se izdigne i savlada Od, kako bi imao u nastavku prvenstva šansu da pojuri timove iz gornjeg dela.

Preuzmite našu aplikaciju za ljubitelje klađenja

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News
A DVA DANA POSLE TRAGEDIJE... Neverovatan spisak! Međunarodni olimpijski komitet objavio ko od Rusa može na Igre Pariz 2024

A DVA DANA POSLE TRAGEDIJE... Neverovatan spisak! Međunarodni olimpijski komitet objavio ko od Rusa može na Igre "Pariz 2024"

RAT u Ukrajini i dalje privlači ogromnu pažnju širom planete, a najnovije vesti vezane za taj sukob, koji Rusija naziva "specijalna vojna operacija", dolaze iz sfere sporta. Naime, postalo je poznato ko tačno od ruskih sportista može na Olimpijske igre "Pariz 2024", a taj spisak je prilično kratak - jer su o njemu odlučivali ne samo sportski, već i politički parametri.

18. 07. 2024. u 18:59

Komentari (0)

GOTOVO JE! Aleksa Avramović napustio Partizan, poznata i naredna destinacija