BRANISLAV JOVANOVIĆ: Mladost „šije“ Tekstilac

Ž. U.

09. 08. 2024. u 09:35

BIVŠI fudbaler Partizana, očekuje prvi kiks romantičara, ovom sezonom povratnika u elitu.

БРАНИСЛАВ ЈОВАНОВИЋ:  Младост „шије“ Текстилац

Ilustracija

Superliga Srbije

Petak

OFK Beograd – Čukarički 2

Radnički Niš – Napredak 1

Subota

Crvene zveza – Novi Pazar 1

MLADOST– TEKSTILAC 1

Spartak – Radnički KG 2

Nedelja

JEDINSTVO UB – ŽELEZNIČAR 2

IMT – Partizan 2

Vojvodina – TSC 1

Remi fudbalera Mladosti na terenu aktuelnog šampiona Crvene zvezde (2:2), najveće je iznenađenje dosadašnjeg prvenstva. Taj uspeh i pozitivnu atmosferu, prvoligaš iz Lučana uspeo je da sačuva u narednom duelu protiv Jeidnstva uz preokret i dosta muke. Na meču u kome će ugostiti Tekstilac, Mladost ima priliku da veže novi trijumf. Dvojku tipujem u okršaju Jedinstva sa Železničarom, pošto se Ubljani loše snalaze u elitnom društvu.

Preuzmite našu aplikaciju za ljubitelje klađenja

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News
NAVIJAČI HAJDUKA IZ SPLITA IPAK NA MARAKANI?! EVO I KOLIKO NJIH! Najnovije vesti iz Hrvatske pred meč Crvena zvezda - Benfika u Ligi šampiona

NAVIJAČI HAJDUKA IZ SPLITA IPAK NA MARAKANI?! EVO I KOLIKO NjIH! Najnovije vesti iz Hrvatske pred meč Crvena zvezda - Benfika u Ligi šampiona

Pred utakmicu Crvena zvezda - Benfika, koja se u okviru 1. kola Lige šampiona igra danas u Beogradu, burno je i u hrvatskim medijima, jer su navijači tamošnjeg Hajduka, iz Splita, u izvrsnim odnosima sa najvatrenijim pristalicama pomenutog portugalskog giganta, pa tako ima najava da će pojedini pripadnici splitske Torcide doći na meču koji je u srpskoj prestonici.

19. 09. 2024. u 15:39

ŠOK! Nemanja Majdov ipak nije kažnjen samo zato što se krstio, Novosti otkrivaju kako je sve perfidno upakovano!

ŠOK! Nemanja Majdov ipak nije kažnjen "samo zato što se krstio", "Novosti" otkrivaju kako je sve perfidno upakovano!

Reprezentativac Srbije u džudou Nemanja Majdov objavio je nešto neverovatno: posle Olimpijskih igara u Parizu, na kojima je učestvovao u kategoriji takmičara do 90 kilograma težine, suspendovan je iz sporta - jer se krstio pred izlazak na borilište u prestonici Francuske. "Novosti" vam donose - kako je Međunarodna džudo federacija na vrlo lukav način izvela kažnjavanje našeg borca.

19. 09. 2024. u 16:07

SPREČEN HAOS! Torcida Split krenula u Beograd na utakmicu Crvena zvezda - Benfika, reagovala srpska policija!

SPREČEN HAOS! Torcida Split krenula u Beograd na utakmicu Crvena zvezda - Benfika, reagovala srpska policija!

Potpredsednik Vlade i ministar unutrašnjih poslova Ivica Dačić izjavio je da pripadnici MUP-a preduzimaju sveobuhvatne mere bezbednosti povodom današnje fudbalske utakmice između FK Crvena zvezda i FK Benfika iz Portugalije, budući da su, tokom vršenja granične kontrole lica i vozila, kod više navijača gostujuće ekipe pronađena obeležja FK Hajduk iz Splita i navijačke grupe "Torcida".

19. 09. 2024. u 14:14

Komentari (0)

NIŠTA OD TREĆE FAZE: KK Partizan završio sa prodajom sezonskih karata