PREDLOG IZ SEGUNDE: "Oružari" nišane novi trijumf

N.P.

02. 11. 2022. u 15:22 >> 15:22

FUDBALERI Eibara dočekuju Lugo u okviru 14. kola španske La Lige 2.

ПРЕДЛОГ ИЗ СЕГУНДЕ: Оружари нишане нови тријумф

Foto: Profimedia

Domaćin igra po sistemu toplo-hladno, popularni "oružari" na prethodne tri utakmice u prvenstvu imaju po jedan poraz, remi i pobedu na gostovanju Malagi minimalnim rezultatom. Ekipa Eibara se nalazi na petom mestu na tabeli sa 22 boda i ostvarenom gol-razlikom 16:12.

Fudbaleri Luga nisu izgubili na minula dva meča u šampionatu. "Crveno-beli" su nakon trijumfa nad Burgosom 2:0, odigrali remi bez golova sa Mirandesom u prošlom kolu. Izabranici Hernana Pereza zauzimaju 18. poziciju u La Ligi 2, uz 13 sakupljenih bodova.

Eibar je u poslednjem međusobnom duelu između dva tima slavio protiv kluba iz Galicije minimalnim rezultatom. "Oružari" pred svojim navijačima nišane drugi uzastopni trijumf u prvenstvu, kvalitetniji su sastav od Luga i predlažemo da odigrate keca.


NAŠ PREDLOG: 1 (kvota 1,55) 

Preuzmite našu aplikaciju za ljubitelje klađenja

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News
PUTINOV DŽOKER: Neka se Zapad spremi! Sportski udarac uzvraća Rus koji želi da okreči Kremlj u belo i vrati Julijanski kalendar?

PUTINOV "DžOKER": Neka se Zapad spremi! Sportski udarac uzvraća Rus koji želi da okreči Kremlj u belo i vrati Julijanski kalendar?

Nedugo nakon što je u maju 2024. predsednik Rusije Vladimir Putin potpisao ukaz o imenovanju Mihaila Mišustina za premijera Ruske Federacije, postalo je poznato i ko će biti novi ruski ministar sporta. A izgleda da će se sada desiti i jedna nesvakidašnja stvar - baš taj ministar postaće, po svoj prilici, i predsednik ruskog Olimpijskog komiteta.

17. 10. 2024. u 22:50

KAKAV PREOKRET! Evo ko će biti selektor košarkaša Srbije!

KAKAV PREOKRET! Evo ko će biti selektor košarkaša Srbije!

Svetislav Pešić, dosadašnji selektor muške košarkaške reprezentacije Srbije, istakao je da je završio sa tim poslom, te da je vreme da, uz novog predsednika Košarkaškog saveza Srbije (a Predraga Danilovića na toj funkciji menja Nebojša Čović) dođe i novi strateg "orlova". Međutim...

17. 10. 2024. u 15:55

Komentari (0)

JEZIVA SCENA U PREMIJER LIGI: Dani Velbek dobio udarac u leđa! Englez ostao nepomično da leži na travi (FOTO)