NEMOGUĆA MISIJA ZA TSC: Portugalci doživeli šokantan poraz u uvertiri pred revanš

O. M.

15. 08. 2023. u 10:52 >> 10:52

TSC iz Bačke Topole dočekuje ovog utorka od 20 časova portugalsku Bragu u revanš utakmici trećeg kola kvalifikacija za Ligu šampiona. Portugalski predstavnik ostvario je vrednu pobedu u prvoj utakmici i na TSC arenu donosi gotovo nedostižnih 3:0.

НЕМОГУЋА МИСИЈА ЗА ТСЦ: Португалци доживели шокантан пораз у увертири пред реванш

FK TSC

Ekipa iz Bačke Topole ipak se neće predati, što je najavio i trener vicešampiona Srbije Žarko Lazetić. 

TSC je odigrao tri utakmice u domaćem šampionatu i ostvario dobre rezultate. Posle prvog kola i remija sa Partizanom u goleadi 3:3, usledile su pobede nad Radničkim u Nišu 3:0 i prošlog vikenda protiv kragujevačkog Radničkog u Bačkoj Topoli 1:0. Ta minimalna pobeda nad "crvenim đavolima" pokazala je da su Topolčani u glavama izašli iz meča sa popularnog "kamenoloma" u Bragi, što može da im bude olakšavajuća okolnost u revanšu. Još da nisu primili treći gol u periodu igre kada su bili bolji protivnik na terenu...

Gledajući prikazano u prvom susretu, nažalost, male su šanse da se TSC nađe u plej-ofu za grupnu fazu lige šampiona, gde im je potencijalni protivnik bolji iz duela Olimpik Marselj - Panatinaikos, ali srpski predstavnik je svakako obezbedio utešnu nagradu u vidu grupne faze Lige Evrope.

Braga je prethodnu sezonu završila na trećem mestu na tabeli portugalske Primeira lige, iza šampiona Benfike i Porta, i tako se plasirala u kvalifikacije za Ligu šampiona.

Braga je u pripremnom periodu odigrala 1:1 sa Romom, pobedila Torenze sa 4:0, Boavistu sa 2:0, Kardif sa 1:0, Bristol roverse sa 3:2 i, u generalnoj probi pred početak sezone, Nicu sa 2:0.

Za razliku od pripremnih utakmica, kao i prvog meča sa TSC-om, portugalska ekipa je podbacila u prvom kolu nove sezone Primeira lige, pošto je na svom terenu doživela neočekivan poraz od ekipe Familikao. Bilo je 2:1 za goste koji su u petom minutu nadoknade vremena postigli drugi gol. Braga je inače vodila sa 1:0 od devetog minuta, a izjednačenje je stiglo sredinom drugog dela igre.

TSC-ova jedina šansa je da postigne pogodak u ranoj fazi utakmice, ali to je veoma teško očekivati kada se zna da Braga nije primila gol u prvih pola sata igre na poslednjih devet takmičarskih utakmica.

Ovu i sve druge analize mečeva i najnovije vesti vezane za sport i klađenje možete pročitati i na našoj novoj aplikaciji za Android i iOS 

NAŠ PREDLOG: 2 (kvota 1,65) 

Preuzmite našu aplikaciju za ljubitelje klađenja

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News
PUTINOV DŽOKER: Neka se Zapad spremi! Sportski udarac uzvraća Rus koji želi da okreči Kremlj u belo i vrati Julijanski kalendar?

PUTINOV "DžOKER": Neka se Zapad spremi! Sportski udarac uzvraća Rus koji želi da okreči Kremlj u belo i vrati Julijanski kalendar?

Nedugo nakon što je u maju 2024. predsednik Rusije Vladimir Putin potpisao ukaz o imenovanju Mihaila Mišustina za premijera Ruske Federacije, postalo je poznato i ko će biti novi ruski ministar sporta. A izgleda da će se sada desiti i jedna nesvakidašnja stvar - baš taj ministar postaće, po svoj prilici, i predsednik ruskog Olimpijskog komiteta.

17. 10. 2024. u 22:50

KAKAV PREOKRET! Evo ko će biti selektor košarkaša Srbije!

KAKAV PREOKRET! Evo ko će biti selektor košarkaša Srbije!

Svetislav Pešić, dosadašnji selektor muške košarkaške reprezentacije Srbije, istakao je da je završio sa tim poslom, te da je vreme da, uz novog predsednika Košarkaškog saveza Srbije (a Predraga Danilovića na toj funkciji menja Nebojša Čović) dođe i novi strateg "orlova". Međutim...

17. 10. 2024. u 15:55

Komentari (0)

OTERAO IH U PENZIJU: Vilander o rivalstvu Đokovića sa Nadalom i Federerom