ČUKARIČKI JE VEĆ ISPISAO ISTORIJU: Pirejci veliki favoriti protiv brđana

V.M.

24. 08. 2023. u 12:39 >> 12:39

U prvom kolu plej-ofa za Ligu Evrope, Olimpijakos će dočekati Čukarički (21.00).

ЧУКАРИЧКИ ЈЕ ВЕЋ ИСПИСАО ИСТОРИЈУ: Пирејци велики фаворити против брђана

FOTO: M. Vukadinović

Srpski predstavnik je već ispisao istoriju direktnim plasmanom u evropska takmičenja, jer i ako izgubi od Olimpijakosa, zasigurno će igrati u Ligi konferencija, ali Čukarički će probati da dođe do iznenađenja protiv Pirejaca i zauzme mesto u Ligi Evrope.

Današnji gost pruža promenljive igre na startu Superlige Srbije i u slaboj formi dočekuje večerašnji susret. Brđani su prvenstvo otvorili sa dve pobede, ali su nakon toga remizirali sa Javorom, dok su u prošlom kolu doživeli šokantno ubedljiv poraz od IMT-a (0:3).

Čuka se početkom prošle nedelje odlučila za promenu trenera, Dušana Kerkeza je na klupi zamenio Igor Matić koji je imao dosta slab debi u pomenutom porazu od ''traktorista''.

Što se tiče Olimpijakosa, on je prošle godine bio učesnik veoma zanimljive trke za titulu u Grčkoj, ali je na kraju zauzeo treće mesto i morao je da se zadovolji kvalifikacijama za Ligu Evrope, a ne Ligu Šampiona na koje je navikao poslednjih par sezona.

Klub iz Pireja nije mnogo menjao ekipu preko leta, a od pojačanja se najviše izdvajaju dva veznjaka. Iskusni Vinsent Ibora je došao nakon isteka ugovora sa Viljarealom, dok je najskuplje plaćen mladi Santijago Heze čiji je transfer iz Hurakana koštao ''crveno-bele'' četiri miliona evra.

Olimpijakos je u trećem kolu kvalifikacija izbacio Genk (1:0, 1:1), dok je za vikend trijumfom nad Panseraikosom (2:0) otvorio domaće prvenstvo.

Verujemo da je domaćin dosta kvalitetnija ekipa i očekujemo njihovu rutinsku pobedu.

Ovu i sve druge analize mečeva i najnovije vesti vezane za sport i klađenje možete pročitati i na našoj novoj aplikaciji za Android i iOS 

NAŠ TIP: 1&|1+ (kvota 1,53)

Preuzmite našu aplikaciju za ljubitelje klađenja

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News
PUTINOV DŽOKER: Neka se Zapad spremi! Sportski udarac uzvraća Rus koji želi da okreči Kremlj u belo i vrati Julijanski kalendar?

PUTINOV "DžOKER": Neka se Zapad spremi! Sportski udarac uzvraća Rus koji želi da okreči Kremlj u belo i vrati Julijanski kalendar?

Nedugo nakon što je u maju 2024. predsednik Rusije Vladimir Putin potpisao ukaz o imenovanju Mihaila Mišustina za premijera Ruske Federacije, postalo je poznato i ko će biti novi ruski ministar sporta. A izgleda da će se sada desiti i jedna nesvakidašnja stvar - baš taj ministar postaće, po svoj prilici, i predsednik ruskog Olimpijskog komiteta.

17. 10. 2024. u 22:50

KAKAV PREOKRET! Evo ko će biti selektor košarkaša Srbije!

KAKAV PREOKRET! Evo ko će biti selektor košarkaša Srbije!

Svetislav Pešić, dosadašnji selektor muške košarkaške reprezentacije Srbije, istakao je da je završio sa tim poslom, te da je vreme da, uz novog predsednika Košarkaškog saveza Srbije (a Predraga Danilovića na toj funkciji menja Nebojša Čović) dođe i novi strateg "orlova". Međutim...

17. 10. 2024. u 15:55

Komentari (0)

POVRATAK OTPISANOG: Vavrinka je oduvao Rubljova za polufinale Stokholma (VIDEO)