NASTAVLJA SE POTERA ZA "ROSONERIMA": Torino - Inter

V.D.

13. 03. 2022. u 09:46

U 29. kolu italijanske Serije A aktuelni šampion ide u goste u Torino na megdan istoimenom klubu.

НАСТАВЉА СЕ ПОТЕРА ЗА РОСОНЕРИМА: Торино - Интер

FOTO: AP/Tanjug

Milan i Juventus su ostvarili pobede. Neroazuri nemaju prava na kiks.

Izabranici Simonea Inzagija pobedom su završili učešće u Ligi Šampiona. Eliminisao ih je engleski Liverpul zbog ubedljivije pobede u prvom meču.

Interu preostaje Serija A i Kup Italije. "Bikovima" iz Torina nikako ne leži velikan iz grada mode. Torino je poražen na poslednjih pet utakmica od današnjeg rivala.

Za Inter ova utakmica ima veću važnost jer Neroazure samo pobeda ostavlja u igru za titulu. Torino nema velikih ambicija. Bikovi su praktično već izborili opstanak i mogu da se nadigravaju sa aktuelnim šampionom.

NAŠ TIP: 2 (kvota 1,82)

Preuzmite našu aplikaciju za ljubitelje klađenja

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News
PUTINOV DŽOKER: Neka se Zapad spremi! Sportski udarac uzvraća Rus koji želi da okreči Kremlj u belo i vrati Julijanski kalendar?

PUTINOV "DžOKER": Neka se Zapad spremi! Sportski udarac uzvraća Rus koji želi da okreči Kremlj u belo i vrati Julijanski kalendar?

Nedugo nakon što je u maju 2024. predsednik Rusije Vladimir Putin potpisao ukaz o imenovanju Mihaila Mišustina za premijera Ruske Federacije, postalo je poznato i ko će biti novi ruski ministar sporta. A izgleda da će se sada desiti i jedna nesvakidašnja stvar - baš taj ministar postaće, po svoj prilici, i predsednik ruskog Olimpijskog komiteta.

17. 10. 2024. u 22:50

KAKAV PREOKRET! Evo ko će biti selektor košarkaša Srbije!

KAKAV PREOKRET! Evo ko će biti selektor košarkaša Srbije!

Svetislav Pešić, dosadašnji selektor muške košarkaške reprezentacije Srbije, istakao je da je završio sa tim poslom, te da je vreme da, uz novog predsednika Košarkaškog saveza Srbije (a Predraga Danilovića na toj funkciji menja Nebojša Čović) dođe i novi strateg "orlova". Međutim...

17. 10. 2024. u 15:55

Komentari (0)

ONI SU OTROVANI: Otac Saleta i Dejana Matića prvi put govorio o tome kako su izgubili vid