Crveno-beli u laganom ritmu!

M.M.

14. 03. 2022. u 14:15

U 22. kolu ABA lige ekipa Crvene zvezde ugostiće podgorički Studentski centar.

Црвено-бели у лаганом ритму!

FOTO:KK Crvena zvezda

Crveno-beli ulaze u ovaj meč kao veliki favoriti i pitanje je koliko će uložiti energije u ovaj duel jer ih već za četiri dana očekuje okršaj sa Barselonom u Evroligi.

S druge strane, njihov protivnik će igrati opušteno jer za njih ova utakmica nije od preteranog značaja. Verujemo da će sastav Dejana Radonjića startovati jako, a onda kako utakmica bude odmicala samo "odrađivati posao".

NAŠ TIP: H2 -24.5 (kvota 1,5) 

Preuzmite našu aplikaciju za ljubitelje klađenja

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News
PUTINOV DŽOKER: Neka se Zapad spremi! Sportski udarac uzvraća Rus koji želi da okreči Kremlj u belo i vrati Julijanski kalendar?

PUTINOV "DžOKER": Neka se Zapad spremi! Sportski udarac uzvraća Rus koji želi da okreči Kremlj u belo i vrati Julijanski kalendar?

Nedugo nakon što je u maju 2024. predsednik Rusije Vladimir Putin potpisao ukaz o imenovanju Mihaila Mišustina za premijera Ruske Federacije, postalo je poznato i ko će biti novi ruski ministar sporta. A izgleda da će se sada desiti i jedna nesvakidašnja stvar - baš taj ministar postaće, po svoj prilici, i predsednik ruskog Olimpijskog komiteta.

17. 10. 2024. u 22:50

KAKAV PREOKRET! Evo ko će biti selektor košarkaša Srbije!

KAKAV PREOKRET! Evo ko će biti selektor košarkaša Srbije!

Svetislav Pešić, dosadašnji selektor muške košarkaške reprezentacije Srbije, istakao je da je završio sa tim poslom, te da je vreme da, uz novog predsednika Košarkaškog saveza Srbije (a Predraga Danilovića na toj funkciji menja Nebojša Čović) dođe i novi strateg "orlova". Međutim...

17. 10. 2024. u 15:55

Komentari (0)

POSLEDNJA FOTOGRAFIJA LIJAMA PEJNA: Ko je devojka sa kojom je boravio u hotelu pre nego što je nastradao?