PLEJ-OF SUPER LIGE: Čukarički pobedom završava sezonu

Novosti online

19. 05. 2022. u 08:00

"BRĐANI" u večerašnji susret ulaze nakon dominantne pobede nad Vojvodinom u Novom Sadu od 3:0.

ПЛЕЈ-ОФ СУПЕР ЛИГЕ: Чукарички победом завршава сезону

FOTO: FK Čukarički

Čukarički je odavno obezbedio treće mesto i učešće u kvalifikacijama za Ligu konferencija. Beogradski klub odigrao je sjajnu sezonu, a priliku da istu završe trijumfom imaju na svom terenu u poslednjem kolu plej-ofa Super lige Srbije.

"Brđani" u večerašnji susret ulaze nakon dominantne pobede nad Vojvodinom u Novom Sadu od 3:0. Jedan od najmlađih timova u šampionatu igra po sistemu toplo-hladno, što je razmuljivo za njihove godine. Ipak, pored svih "bubica" treća pozicija je veliki uspeh.

Napredak je zalutao u plej-of i tu dileme nema. "Čarapani" su poraženi u svakom od prethodnih šest mečeva, a da stvar bude gora, ekipa iz Kruševca još nije postigla gol.

Nakon svega navedenog može se zaključiti da je Čukarički veliki favorit na Banovom brdu, a mi smo kvotu pojačali sa dva ili više pogodaka na susretu.

NAŠ TIP: 1&2+ (kvota 1,75)

Preuzmite našu aplikaciju za ljubitelje klađenja

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News
PUTINOV DŽOKER: Neka se Zapad spremi! Sportski udarac uzvraća Rus koji želi da okreči Kremlj u belo i vrati Julijanski kalendar?

PUTINOV "DžOKER": Neka se Zapad spremi! Sportski udarac uzvraća Rus koji želi da okreči Kremlj u belo i vrati Julijanski kalendar?

Nedugo nakon što je u maju 2024. predsednik Rusije Vladimir Putin potpisao ukaz o imenovanju Mihaila Mišustina za premijera Ruske Federacije, postalo je poznato i ko će biti novi ruski ministar sporta. A izgleda da će se sada desiti i jedna nesvakidašnja stvar - baš taj ministar postaće, po svoj prilici, i predsednik ruskog Olimpijskog komiteta.

17. 10. 2024. u 22:50

KAKAV PREOKRET! Evo ko će biti selektor košarkaša Srbije!

KAKAV PREOKRET! Evo ko će biti selektor košarkaša Srbije!

Svetislav Pešić, dosadašnji selektor muške košarkaške reprezentacije Srbije, istakao je da je završio sa tim poslom, te da je vreme da, uz novog predsednika Košarkaškog saveza Srbije (a Predraga Danilovića na toj funkciji menja Nebojša Čović) dođe i novi strateg "orlova". Međutim...

17. 10. 2024. u 15:55

Komentari (0)

ČETVORICA SRBA PROGLAŠENA ZA NEPRIJATELJE UKRAJINE! Tri fudbalska reprezentativca i trener uradili ovo - i našli se na crnoj listi