KANGA JE PRAVI LIDER! Navijači brzo zaboravili Obamejanga

N.P.

08. 06. 2022. u 09:37

VEČERAS od 18 časova domaći Gabon ugostiće reprezentaciju Mauritanije

КАНГА ЈЕ ПРАВИ ЛИДЕР! Навијачи брзо заборавили Обамејанга

FOTO: M. Vukadinović

Ekipa Patrisa Nevea je u prošlom kolu iznenadila Kongo i pobedila ga u gostima sa 0:1. Jedini gol na utakmici je postigao napadač grčkog Arisa Ševi Babićka u 23. minutu susreta.

Nakon penzionisanja Pjera Emerika Obamejanga iz državnog tima, "panteri" su ostali bez lidera. Možda i najboljeg fudbalera u istoriji pomenute države biće teško zameniti, ali maestralni vezista Crvene zvezde je odigrao sjajan meč protiv Demokratske republike Kongo.

Gosti su takođe bili uspešni u 1. kolu i nadigrali kod kuće reprezentaciju Sudana rezultatom 3:0. To im je treći trijumf iz isto toliko mečeva u svim takmičenjima, uz gol-razliku (7:1).


"Crni panteri" nisu savladali izabranike Didijea Gomesa na prethodna tri međusobna duela. Očekujemo da pred svojim navijačima iz četvrtog pokušaju dođu do pobede, i nastave pozitivan niz u kvalifikacijama za Afrički kup nacija.


NAŠ PREDLOG: 1 (kvota 1,52)

Preuzmite našu aplikaciju za ljubitelje klađenja

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News
KAKAV PREOKRET! Evo ko će biti selektor košarkaša Srbije!

KAKAV PREOKRET! Evo ko će biti selektor košarkaša Srbije!

Svetislav Pešić, dosadašnji selektor muške košarkaške reprezentacije Srbije, istakao je da je završio sa tim poslom, te da je vreme da, uz novog predsednika Košarkaškog saveza Srbije (a Predraga Danilovića na toj funkciji menja Nebojša Čović) dođe i novi strateg "orlova". Međutim...

17. 10. 2024. u 15:55

Komentari (0)

ČETVORICA SRBA PROGLAŠENA ZA NEPRIJATELJE UKRAJINE! Tri fudbalska reprezentativca i trener uradili ovo - i našli se na crnoj listi