"ZMAJEVI" FAVORITI NA "KROVU": Novajlija posle debakla stiže u Beograd

Novosti online

24. 07. 2022. u 09:03

VOŽDOVAC merka gornji deo tabele.

ЗМАЈЕВИ ФАВОРИТИ НА КРОВУ: Новајлија после дебакла стиже у Београд

FOTO: FK Voždovac

U trećem kolu Mocart bet Super lige, fudbaleri Voždovca dočekaće na svom stadionu Mladost GAT večeras od 21.00.

Iako su Novosađani novajlije u ligi, solidno su startovali u svojoj prvoj sezoni u elitnom rangu. U prvom meču su savladali surdulički Radnik, dok su u drugom poraženi od svojih sugrađana, FK Vojvodine. "Zmajevi" s druge strane imaju pobedu nad Novim Pazarom i remi sa Napretkom.

Trener kluba iz "Zaplanjske", Nebojša Jandrić, jako dobro poznaje protivnika, ali ističe da je imperativ pobede uvek tu kada se igra na "Krovu".

- S obzirom na to da sam veći deo prethodne sezone radio u Prvoj ligi, odlično sam upoznat sa sistemom igre protivnika. Zadržali su kostur tima i doveli igrače sa zavidinim superligaškim iskustvom, te očekujemo jedan dobar i težak meč - rekao je Jandrić, a zatim dodao:

- S druge strane, mi se još uvek uigravamo i proces pronalska prave forme je u toku, ali kada god igramo kod kuće u obavezi smo da pružimo svoj maksimum da ostavrimo pozitivan rezultat.

Mladost u Beograd dolazi nakon ubedljivog poraza u gradskom derbiju. Vojvodina je na "Karađorđu" pokazala svoj potecijal i golovima Radomira Milosavljevića, Iva Baraja, Uroša Nikolića i Nikole Simića stigla do trijumfa nad novajlijom u ligi.

Popularni "zmajevi" favoriti su na svom terenu, međutim, Mladost je nepredvidiva - može odigrati "od sjaja do očaja".

NAŠ TIP: 1X&0-3 (kvota 1,50)

Preuzmite našu aplikaciju za ljubitelje klađenja

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News
SLAVNOM RUSU KRENULI DA ODSTRANE TESTIS! Andrej Rubljov hitno primljen u bolnicu, a na operacionom stolu...

SLAVNOM RUSU KRENULI DA ODSTRANE TESTIS! Andrej Rubljov hitno primljen u bolnicu, a na operacionom stolu...

Prevencija. Tako važna reč. Pregled iz predostrožnosti - termin koji se često upotrebljava. Ali... koliko ljudi, zapravo, takvim pregledima i pristupi kad i kako treba? Premalo, imajući u vidu u kakve sve kasnije zdravstvene tegobe može da se dospe. Andrej Rubljev, čuveni ruski teniser, poslednji je primer - koliko je važno na vreme potražiti pomoć, čak i kada simptoma baš i nema, ili su tek jedva primetni.

20. 10. 2024. u 14:01

SVI SU ME NAPUSTILI! Svetislav Pešić održao emotivnu, vanrednu konferenciju - bilo i smeha, umalo i suza (VIDEO)

"SVI SU ME NAPUSTILI!" Svetislav Pešić održao emotivnu, vanrednu konferenciju - bilo i smeha, umalo i suza (VIDEO)

Svetislav Pešić, dosadašnji selektor muške košarkaške reprezentacije Srbije, istakao je nedavno da je završio sa tim poslom, te da je vreme da, uz novog predsednika Košarkaškog saveza Srbije (a Predraga Danilovića na toj funkciji menja Nebojša Čović) dođe i novi strateg "orlova". Međutim... desio se veliki preokret. Tim povodom, KSS je danas održao vanrednu konferenciju za štampu, koju ste mogli uživo da pratite uz portal "Novosti", a koja je bila izuzetno zanimljiva.

20. 10. 2024. u 13:02 >> 13:03

Komentari (0)

JEZIVA SCENA U PREMIJER LIGI: Dani Velbek dobio udarac u leđa! Englez ostao nepomično da leži na travi (FOTO)