BALKANSKI OKRŠAJ! Ko će u narednu rundu?

N.P.

26. 07. 2022. u 14:01

ZAGREPČANI nakon remija na "Maksimiru" (2:2) gostuju našim južnim susedima u revanšu 2. kola kvalifikacija za Ligu šampiona.

БАЛКАНСКИ ОКРШАЈ! Ко ће у наредну рунду?

FOTO: EPA

"Modri" su bili apsolutni favoriti pred svojim navijačima u Zagrebu. Međutim, i pored vođstva ispustili su pobedu u poslednjim minutima susreta, gol za goste je postigao Renaldo Cepas.

Izabranici Ante Cacića nemaju pravo na kiks, jednostavno im samo trijumf igra na stadionu "Nacionalna arena Toše Proeski" u Skoplju. Fudbaleri Dinama su uspeli da se vrate na pobednički kolosek pošto su u prvenstvu nadigrali na strani ekipu Slaven Belupa sa 5:1. To im je druga uzastopna pobeda u prvenstvu i lideri su na tabeli sa šest bodova uz gol-razliku (8:3). Gosti zbog povrede neće moći da računaju na Josipa Šutala koji zbog povrede mišića neće biti na terenu najmanje mesec dana.


"Golubovi" nastavljaju sa hrabrim partijama nakon što su u prvom kolu savladali gibraltarski Linkoln ukupnim rezultatom 3:2. Na "Maksimiru" su golovima Arijana Ademia i Renalda Cepasa sačuvali nadu da mogu da ostvare pozitivan rezultat pred svojim navijačima. Domaćinu za razliku od "modrih" još uvek nije počelo prvenstvo, tako da izabranici Gocea Sedloskog sveži i odmorni ulaze u meč koji bi ih odveo u treće kolo kvalifikacija i susret sa boljim iz duela Šamroka i Ludogoreca. Makedonci nemaju problema sa povređenim igračima tako da očekujemo identičan sastav koji je igrao pre nedelju dana u Hrvatskoj. Poraženi tim iz večerašnjeg dvoboja svakako će nastaviti svoje takmičenje u kvalifikacijama za Ligu Evrope. 


Kvalitet je svakako na strani Dinama iz Zagreba tako da savetujemo da odigrate čistu dvojku. Gosti imaju bolje pojedince koji znaju da igraju na rezultat i koji će svakako želeti da se iskupe svojim "Bed Blu Bojsima" za remi na "Maksimiru".


NAŠ PREDLOG: 2 (kvota 1,45)

Preuzmite našu aplikaciju za ljubitelje klađenja

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News
PUTINOV DŽOKER: Neka se Zapad spremi! Sportski udarac uzvraća Rus koji želi da okreči Kremlj u belo i vrati Julijanski kalendar?

PUTINOV "DžOKER": Neka se Zapad spremi! Sportski udarac uzvraća Rus koji želi da okreči Kremlj u belo i vrati Julijanski kalendar?

Nedugo nakon što je u maju 2024. predsednik Rusije Vladimir Putin potpisao ukaz o imenovanju Mihaila Mišustina za premijera Ruske Federacije, postalo je poznato i ko će biti novi ruski ministar sporta. A izgleda da će se sada desiti i jedna nesvakidašnja stvar - baš taj ministar postaće, po svoj prilici, i predsednik ruskog Olimpijskog komiteta.

17. 10. 2024. u 22:50

KAKAV PREOKRET! Evo ko će biti selektor košarkaša Srbije!

KAKAV PREOKRET! Evo ko će biti selektor košarkaša Srbije!

Svetislav Pešić, dosadašnji selektor muške košarkaške reprezentacije Srbije, istakao je da je završio sa tim poslom, te da je vreme da, uz novog predsednika Košarkaškog saveza Srbije (a Predraga Danilovića na toj funkciji menja Nebojša Čović) dođe i novi strateg "orlova". Međutim...

17. 10. 2024. u 15:55

Komentari (0)

JEZIVA SCENA U PREMIJER LIGI: Dani Velbek dobio udarac u leđa! Englez ostao nepomično da leži na travi (FOTO)