"TROFEJ ŠAMPIONA" NA ZANIMLJIVOJ LOKACIJI: "Kanarinci" lak plen za bogati PSŽ

Novosti online

31. 07. 2022. u 08:22

PARIŽANI ponovo dominantna sila u francuskom fudbalu.

ТРОФЕЈ ШАМПИОНА НА ЗАНИМЉИВОЈ ЛОКАЦИЈИ: Канаринци лак плен за богати ПСЖ

FOTO: AP

Fudbaleri PSŽ-a započinju novu sezonu mečom za prvi trofej u sezoni. "Trofej šampiona" utakmica između osvajača prvenstva i Kupa igra se u Tel Avivu, a protivnik "svecima" je Nant.

Ponovo klub iz prestonice u takmičarsku godinu ulazi sa najvećim ciljevima. Liga šampiona je apsolutni prioritet, dok se francuska Liga 1 podrazumeva. 

Na užarenu trenersku klupu PSŽ-a seo je Kristof Gotje, dok je novi direktor Luis Kampos. I upravo je Portugalcu palo na pamet da dovede, bar po njemu, poslednju kariku koja je nedostajala za ostvarenje pomenutih ciljeva – psihologa!

U svlačionici Parižana u narednoj sezoni biće i stručnjak koji će probati na svoj način da drži pod kontrolom atmosferu u svlačionici. Između ta četiri zida je mnogo igrača sa naduvanim sujetama i sve to treba držati u ravnoteži.

Kako piše "Lekip", još jedan cilj psihologa je da "izbriše" iz sećanja prethodne neuspehe ovih igrača u Ligi šampiona, da ih duhovi prošlosti ne muče kada ponovo najesen izađu na teren u elitnom takmičenju.

Sve je podređeno samo jednom cilju: da se osvoji pehar koji nikada do sada nije boravio u Parizu – "ušati" trofej Lige šampiona.

Nant je proteklu sezonu završio na 9. mestu, ali osvajanjem Kupa obezbedio je plasman na evro-scenu. "Kanarinci" su večeras na "Blumfild" stadionu apsolutni autsajderi, nemaju šta da izgube, te je možda to i jedna vrsta prednosti.

U pretekla dva međusobna duela PSŽ je slavio identičnim rezultatom 3:1.

NAŠ TIP: 1&2-5 (kvota 1,74)

Preuzmite našu aplikaciju za ljubitelje klađenja

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News
PUTINOV DŽOKER: Neka se Zapad spremi! Sportski udarac uzvraća Rus koji želi da okreči Kremlj u belo i vrati Julijanski kalendar?

PUTINOV "DžOKER": Neka se Zapad spremi! Sportski udarac uzvraća Rus koji želi da okreči Kremlj u belo i vrati Julijanski kalendar?

Nedugo nakon što je u maju 2024. predsednik Rusije Vladimir Putin potpisao ukaz o imenovanju Mihaila Mišustina za premijera Ruske Federacije, postalo je poznato i ko će biti novi ruski ministar sporta. A izgleda da će se sada desiti i jedna nesvakidašnja stvar - baš taj ministar postaće, po svoj prilici, i predsednik ruskog Olimpijskog komiteta.

17. 10. 2024. u 22:50

KAKAV PREOKRET! Evo ko će biti selektor košarkaša Srbije!

KAKAV PREOKRET! Evo ko će biti selektor košarkaša Srbije!

Svetislav Pešić, dosadašnji selektor muške košarkaške reprezentacije Srbije, istakao je da je završio sa tim poslom, te da je vreme da, uz novog predsednika Košarkaškog saveza Srbije (a Predraga Danilovića na toj funkciji menja Nebojša Čović) dođe i novi strateg "orlova". Međutim...

17. 10. 2024. u 15:55

Komentari (0)

NOVAKOVIM RIVALIMA SE OVO NEĆE SVIDETI: Đoković poslao moćnu poruku