KEC KAO KUĆA: "Crveni đavoli" moraju da pobede sve mečeve do kraja sezone

N.P.

03. 08. 2022. u 13:51

NAJTROFEJNIJI klub na svetu sastaje se sa timom iz Aleksandrije u meču 28. kola egipatske Premijer lige.

КЕЦ КАО КУЋА: Црвени ђаволи морају да победе све мечеве до краја сезоне

Foto: Profimedia

Al Ahli je u prošlom kolu odigrao neplanirani remi bez golova sa Al Mokavlunom. Kiks je iskoristio lider i aktuelni šampion Zamalek koji sad beži trećeplasiranim "crvenim đavolima" čak 11 bodova osam kola pre kraja prvenstva.


Fudbaleri Farka ulaze u susret nakon poraza od El Geiša kod kuće rezultatom 1:0. To je klubu iz Aleksandrije ukupno osmi kiks od starta sezone, trenutno se nalaze na 8. poziciji u Premijer ligi sa 35 osvojenih bodova.


U minulom međusobnom duelu domaćin je savladao večerašnjeg rivala 4:1. Al Ahli nema prava na kiks do kraja sezone, ako hoće da ostane u trci za titulu prvaka. U večerašnjem okršaju u Kairu kec je kao kuća. 


NAŠ PREDLOG: 1 (kvota 1,30)

Preuzmite našu aplikaciju za ljubitelje klađenja

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News
PUTINOV DŽOKER: Neka se Zapad spremi! Sportski udarac uzvraća Rus koji želi da okreči Kremlj u belo i vrati Julijanski kalendar?

PUTINOV "DžOKER": Neka se Zapad spremi! Sportski udarac uzvraća Rus koji želi da okreči Kremlj u belo i vrati Julijanski kalendar?

Nedugo nakon što je u maju 2024. predsednik Rusije Vladimir Putin potpisao ukaz o imenovanju Mihaila Mišustina za premijera Ruske Federacije, postalo je poznato i ko će biti novi ruski ministar sporta. A izgleda da će se sada desiti i jedna nesvakidašnja stvar - baš taj ministar postaće, po svoj prilici, i predsednik ruskog Olimpijskog komiteta.

17. 10. 2024. u 22:50

KAKAV PREOKRET! Evo ko će biti selektor košarkaša Srbije!

KAKAV PREOKRET! Evo ko će biti selektor košarkaša Srbije!

Svetislav Pešić, dosadašnji selektor muške košarkaške reprezentacije Srbije, istakao je da je završio sa tim poslom, te da je vreme da, uz novog predsednika Košarkaškog saveza Srbije (a Predraga Danilovića na toj funkciji menja Nebojša Čović) dođe i novi strateg "orlova". Međutim...

17. 10. 2024. u 15:55

Komentari (0)

POVRATAK OTPISANOG: Vavrinka je oduvao Rubljova za polufinale Stokholma (VIDEO)