ČEKA SE DEBI POSRNULE ZVEZDE: Bašak cilja grupnu fazu!

N.P.

04. 08. 2022. u 08:08

FUDBALERI Brejdablika dočekuju Bašakšehir u prvoj utakmici 3. kola kvalifikacija za Ligu konferencija

ЧЕКА СЕ ДЕБИ ПОСРНУЛЕ ЗВЕЗДЕ: Башак циља групну фазу!

Foto: Profimedia

Bašak je do ove faze takmičenja došao nakon velike borbe sa ekipom Netanje. U Istanbulu meč je završen nerešeno (1:1), da bi u revanšu u Izraelu izabranici Emrea Belozoglua slavili sa 0:1. Turci će u večerašnjem okršaju biti jači za bivšeg igrača Real Madrida, Arsenala i Fenerbahčea Mesuta Ozila, za koga se navijači nadaju da će biti u timu protiv Islanđana.


Fudbaleri Brejdablika su u 2. kolu eliminisali Budućnost iz Podgorice ukupnim rezultatom 2:3. "Zeleno-beli" igraju odlično u prvenstvu, lideri su na tabeli sa 38 bodova nakon 15 odigranih susreta.


Ovo je prvi međusobni susret ovih klubova. Pojačani nekolicinom zvučnih imena gosti za koje nastupa naš Danijel Aleksić su apsolutni favoriti za ulazak u grupnu fazu Lige konferencija, tako da savetujemo da odigrate dvojku.


NAŠ PREDLOG: 2 (kvota 1,55)

Preuzmite našu aplikaciju za ljubitelje klađenja

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News
PUTINOV DŽOKER: Neka se Zapad spremi! Sportski udarac uzvraća Rus koji želi da okreči Kremlj u belo i vrati Julijanski kalendar?

PUTINOV "DžOKER": Neka se Zapad spremi! Sportski udarac uzvraća Rus koji želi da okreči Kremlj u belo i vrati Julijanski kalendar?

Nedugo nakon što je u maju 2024. predsednik Rusije Vladimir Putin potpisao ukaz o imenovanju Mihaila Mišustina za premijera Ruske Federacije, postalo je poznato i ko će biti novi ruski ministar sporta. A izgleda da će se sada desiti i jedna nesvakidašnja stvar - baš taj ministar postaće, po svoj prilici, i predsednik ruskog Olimpijskog komiteta.

17. 10. 2024. u 22:50

KAKAV PREOKRET! Evo ko će biti selektor košarkaša Srbije!

KAKAV PREOKRET! Evo ko će biti selektor košarkaša Srbije!

Svetislav Pešić, dosadašnji selektor muške košarkaške reprezentacije Srbije, istakao je da je završio sa tim poslom, te da je vreme da, uz novog predsednika Košarkaškog saveza Srbije (a Predraga Danilovića na toj funkciji menja Nebojša Čović) dođe i novi strateg "orlova". Međutim...

17. 10. 2024. u 15:55

Komentari (0)

POVRATAK OTPISANOG: Vavrinka je oduvao Rubljova za polufinale Stokholma (VIDEO)