REMI JE NEUSPEH ZA OBE EKIPE: Borba do poslednjeg minuta u Kairu

Novosti online

08. 08. 2022. u 09:25

UTAKMICA 30. kola egiptaske Premijer lige.

РЕМИ ЈЕ НЕУСПЕХ ЗА ОБЕ ЕКИПЕ: Борба до последњег минута у Каиру

Profimedia

El Džaiš i Istern Kompani odigraće meč koji bi mogao biti presudan za obe ekipe. Ciljevi su različiti, ali ulog je veliki. Domaćin iz Kaira se bori za plasman u Kup konfederacija, dok gosti žele da obezbede opstanak.

Podigao je formu El Džaiš tokom jula, vezao je četiri meča bez poraza (po dve pobede i remija), pa je ostao u igri za osvajanje četvrtog mesta, Fjučur mu beži tri poena.

Istern Kompani se bori za opstanak, vezao je pet mečeva bez poraza (tri pobede i dva remija) pre nego što ga je u prošlom kolu zaustavio Enpi. Ni pored toga nije uspeo da pobegne iz zone ispadanja, ispod crte je zbog lošije gol-razlike od El Gune.

Prethodni međusobni duel ovih klubova odigran je u martu i završen je bez pobednika - 0:0.

NAŠ TIP: 1 (kvota 1,95)

Preuzmite našu aplikaciju za ljubitelje klađenja

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News
PUTINOV DŽOKER: Neka se Zapad spremi! Sportski udarac uzvraća Rus koji želi da okreči Kremlj u belo i vrati Julijanski kalendar?

PUTINOV "DžOKER": Neka se Zapad spremi! Sportski udarac uzvraća Rus koji želi da okreči Kremlj u belo i vrati Julijanski kalendar?

Nedugo nakon što je u maju 2024. predsednik Rusije Vladimir Putin potpisao ukaz o imenovanju Mihaila Mišustina za premijera Ruske Federacije, postalo je poznato i ko će biti novi ruski ministar sporta. A izgleda da će se sada desiti i jedna nesvakidašnja stvar - baš taj ministar postaće, po svoj prilici, i predsednik ruskog Olimpijskog komiteta.

17. 10. 2024. u 22:50

KAKAV PREOKRET! Evo ko će biti selektor košarkaša Srbije!

KAKAV PREOKRET! Evo ko će biti selektor košarkaša Srbije!

Svetislav Pešić, dosadašnji selektor muške košarkaške reprezentacije Srbije, istakao je da je završio sa tim poslom, te da je vreme da, uz novog predsednika Košarkaškog saveza Srbije (a Predraga Danilovića na toj funkciji menja Nebojša Čović) dođe i novi strateg "orlova". Međutim...

17. 10. 2024. u 15:55

Komentari (0)

ČETVORICA SRBA PROGLAŠENA ZA NEPRIJATELJE UKRAJINE! Tri fudbalska reprezentativca i trener uradili ovo - i našli se na crnoj listi