"MORNARI" ČEKAJU RANJENE "ORLOVE": Černo More - Ludogorec

N.P.

29. 08. 2022. u 08:50

AKTUELNI šampion gostuje klubu iz Varne u meču 8. kola bugarske Prve lige.

МОРНАРИ ЧЕКАЈУ РАЊЕНЕ ОРЛОВЕ: Черно Море - Лудогорец

Foto: Profimedia

Ekipa Ludogoreca nije uspela da se domogne grupne faze Lige Evrope. Nakon dvomeča izabranici Ante Šimundže su izgubili u plej-ofu od litvanskog Žalgirisa nakon izvođenja jedanaesteraca. Bugarski predstavnik svoj evropski put će nastaviti u Ligi konferencija. Što se tiče prvenstva, "orlovi" igraju sjajno, nakon pet odigranih kola imaju četiri pobede i jedan remi uz gol-razliku 16:2.


Fudbaleri Černo Mora su u odličnoj formi, vezali su tri uzastopne pobede u šampionatu, poslednju na gostovanju Botevu u pravoj goleadi 4:3. Popularni "mornari" se nalaze na drugoj poziciji na tabeli sa 15 osvojenih bodova, dva manje od večerašnjeg rivala koji je na 4. mestu u Prvoj ligi.


Ludogorec je pobedio domaćina na svakom od prethodnih pet međusobnih duela između dva tima. Aktuelni šampion želi da se vrati na pobednički kolosek nakon neuspeha u Evropi. Mada, s obzirom na formu Černo Mora, predlažemo da odigrate duplu šansu na goste iz Razgrada uz maksimum tri gola na utakmici.


NAŠ PREDLOG: X2&0-3 (kvota 1,65) 

Preuzmite našu aplikaciju za ljubitelje klađenja

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News
SLAVNOM RUSU KRENULI DA ODSTRANE TESTIS! Andrej Rubljov hitno primljen u bolnicu, a na operacionom stolu...

SLAVNOM RUSU KRENULI DA ODSTRANE TESTIS! Andrej Rubljov hitno primljen u bolnicu, a na operacionom stolu...

Prevencija. Tako važna reč. Pregled iz predostrožnosti - termin koji se često upotrebljava. Ali... koliko ljudi, zapravo, takvim pregledima i pristupi kad i kako treba? Premalo, imajući u vidu u kakve sve kasnije zdravstvene tegobe može da se dospe. Andrej Rubljev, čuveni ruski teniser, poslednji je primer - koliko je važno na vreme potražiti pomoć, čak i kada simptoma baš i nema, ili su tek jedva primetni.

20. 10. 2024. u 14:01

SVI SU ME NAPUSTILI! Svetislav Pešić održao emotivnu, vanrednu konferenciju - bilo i smeha, umalo i suza (VIDEO)

"SVI SU ME NAPUSTILI!" Svetislav Pešić održao emotivnu, vanrednu konferenciju - bilo i smeha, umalo i suza (VIDEO)

Svetislav Pešić, dosadašnji selektor muške košarkaške reprezentacije Srbije, istakao je nedavno da je završio sa tim poslom, te da je vreme da, uz novog predsednika Košarkaškog saveza Srbije (a Predraga Danilovića na toj funkciji menja Nebojša Čović) dođe i novi strateg "orlova". Međutim... desio se veliki preokret. Tim povodom, KSS je danas održao vanrednu konferenciju za štampu, koju ste mogli uživo da pratite uz portal "Novosti", a koja je bila izuzetno zanimljiva.

20. 10. 2024. u 13:02 >> 13:03

Komentari (0)

SLAVNOM RUSU KRENULI DA ODSTRANE TESTIS! Andrej Rubljov hitno primljen u bolnicu, a na operacionom stolu...