ŠAMPION JE NEPREPOZNATLJIV: Al Sad mora i može bolje!

Novosti online

30. 08. 2022. u 10:06 >> 10:21

"VUKOVI" u velikim problemima na početku nove sezone.

ШАМПИОН ЈЕ НЕПРЕПОЗНАТЉИВ: Ал Сад мора и може боље!

Foto: Profimedia

Jedan od najpoznitijih klubova sa Bliskog istoka, Al Sad, nije započeo novu sezonu kako je očekivao."Vukovi" su velikim problemima u uvodnom delu prvenstva Katara, jer je posle četiri odigrana meča na samo bod od zone ugroženih.

Izabranici španskog trenera Huanme sakupili su samo četiri poena i već sada zaostaje za liderom osam koraka. Pride, Al Sad brani krunu, koju je osvojio bez poraza i sa 24 primljena gola, a sada je već primio devet.

Naredni rival je Al Sailija, nalazi se na pretposlednjem mestu sa tri boda. Tradicija je apsolutno na strani Al Sada, koji je neporažen na 19 gostovanja Al Sailiji, ostvarivši 15 pobeda.

NAŠ TIP: 2 (kvota 1,60)

Preuzmite našu aplikaciju za ljubitelje klađenja

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News
PUTINOV DŽOKER: Neka se Zapad spremi! Sportski udarac uzvraća Rus koji želi da okreči Kremlj u belo i vrati Julijanski kalendar?

PUTINOV "DžOKER": Neka se Zapad spremi! Sportski udarac uzvraća Rus koji želi da okreči Kremlj u belo i vrati Julijanski kalendar?

Nedugo nakon što je u maju 2024. predsednik Rusije Vladimir Putin potpisao ukaz o imenovanju Mihaila Mišustina za premijera Ruske Federacije, postalo je poznato i ko će biti novi ruski ministar sporta. A izgleda da će se sada desiti i jedna nesvakidašnja stvar - baš taj ministar postaće, po svoj prilici, i predsednik ruskog Olimpijskog komiteta.

17. 10. 2024. u 22:50

KAKAV PREOKRET! Evo ko će biti selektor košarkaša Srbije!

KAKAV PREOKRET! Evo ko će biti selektor košarkaša Srbije!

Svetislav Pešić, dosadašnji selektor muške košarkaške reprezentacije Srbije, istakao je da je završio sa tim poslom, te da je vreme da, uz novog predsednika Košarkaškog saveza Srbije (a Predraga Danilovića na toj funkciji menja Nebojša Čović) dođe i novi strateg "orlova". Međutim...

17. 10. 2024. u 15:55

Komentari (0)

JEZIVA SCENA U PREMIJER LIGI: Dani Velbek dobio udarac u leđa! Englez ostao nepomično da leži na travi (FOTO)