BITKA ZA PRVI TROFEJ U SEZONI: Ludogorec nastavlja svoju dominaciju

Novosti online

01. 09. 2022. u 14:42 >> 14:42

FINALE bugarskog Superkupa odigraće se na stadionu "Vasil Levski" u Sofiji.

БИТКА ЗА ПРВИ ТРОФЕЈ У СЕЗОНИ: Лудогорец наставља своју доминацију

Foto: Profimedia

Ludogorec punu deceniju dominira bugarskim klupskim fudbalom. Klub iz Razgrada praktično ima monopol u elitnom rangu takmičenja od sezone 2011/12, dok nadmetanje u Kupu "luda šuma" gleda kao priliku da šansu ukaže fudbalerima sa klupe.

Levski je do trofeja u najmasovnijem takmičenju stigao pobedom od 1:0 nad gradskim rivalom CSKA. Ekipa iz prestonice pokušaće da popravi utisak nakon blamaže i eliminacije od Hamruna u kvalifikacijama za Ligu konferencije.

Biće ovo zanimljiv meč na kome blagu prednost po sastavu i iskustvu ima Ludogorec, koji je dobio poslednji međusobni meč.

NAŠ TIP: 1 (kvota 1,70)

Preuzmite našu aplikaciju za ljubitelje klađenja

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News
PUTINOV DŽOKER: Neka se Zapad spremi! Sportski udarac uzvraća Rus koji želi da okreči Kremlj u belo i vrati Julijanski kalendar?

PUTINOV "DžOKER": Neka se Zapad spremi! Sportski udarac uzvraća Rus koji želi da okreči Kremlj u belo i vrati Julijanski kalendar?

Nedugo nakon što je u maju 2024. predsednik Rusije Vladimir Putin potpisao ukaz o imenovanju Mihaila Mišustina za premijera Ruske Federacije, postalo je poznato i ko će biti novi ruski ministar sporta. A izgleda da će se sada desiti i jedna nesvakidašnja stvar - baš taj ministar postaće, po svoj prilici, i predsednik ruskog Olimpijskog komiteta.

17. 10. 2024. u 22:50

KAKAV PREOKRET! Evo ko će biti selektor košarkaša Srbije!

KAKAV PREOKRET! Evo ko će biti selektor košarkaša Srbije!

Svetislav Pešić, dosadašnji selektor muške košarkaške reprezentacije Srbije, istakao je da je završio sa tim poslom, te da je vreme da, uz novog predsednika Košarkaškog saveza Srbije (a Predraga Danilovića na toj funkciji menja Nebojša Čović) dođe i novi strateg "orlova". Međutim...

17. 10. 2024. u 15:55

Komentari (0)

NOVAKOVIM RIVALIMA SE OVO NEĆE SVIDETI: Đoković poslao moćnu poruku