"KANARINCI" NASTAVLJAJU POTERU ZA OLIMPIJOM: Koper - Celje

N.P.

02. 09. 2022. u 09:17

NAJSTARIJI klub u Sloveniji gostuje izabranicima Zorana Zeljkovića u okviru 8. kola Prve lige.

КАНАРИНЦИ НАСТАВЉАЈУ ПОТЕРУ ЗА ОЛИМПИЈОМ: Копер - Цеље

Profimedia

Ekipa Kopra na poslednjih pet utakmica u prvenstvu ima četiri pobede i jedan poraz, na domaćem terenu od Olimpije iz Ljubljane 2:0. Popularni "kanarinci" se nalaze na 2. mestu na tabeli sa 15 osvojenih bodova, šest manje od lidera "zmajčeka".


Fudbaleri Celja ulaze u meč nakon pobede na domaćem terenu protiv Gorice 1:0. To je "grofovima" ukupno drugi trijumf nakon sedam odigranih kola. Trenutno zauzimaju treću poziciju u Prvoj ligi uz deset sakupljenih bodova i ostvarenom gol-razlikom 8:7.


Domaćin je savladao večerašnjeg protivnika na prethodna tri susreta. S obzirom na to u kakvoj se formi nalaze obe ekipe, predlažemo da odigrate duplu šansu na Koper uz minimum dva gola na utakmici.


NAŠ PREDLOG: 1X&2+ (kvota 1,82)

Preuzmite našu aplikaciju za ljubitelje klađenja

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News
PUTINOV DŽOKER: Neka se Zapad spremi! Sportski udarac uzvraća Rus koji želi da okreči Kremlj u belo i vrati Julijanski kalendar?

PUTINOV "DžOKER": Neka se Zapad spremi! Sportski udarac uzvraća Rus koji želi da okreči Kremlj u belo i vrati Julijanski kalendar?

Nedugo nakon što je u maju 2024. predsednik Rusije Vladimir Putin potpisao ukaz o imenovanju Mihaila Mišustina za premijera Ruske Federacije, postalo je poznato i ko će biti novi ruski ministar sporta. A izgleda da će se sada desiti i jedna nesvakidašnja stvar - baš taj ministar postaće, po svoj prilici, i predsednik ruskog Olimpijskog komiteta.

17. 10. 2024. u 22:50

KAKAV PREOKRET! Evo ko će biti selektor košarkaša Srbije!

KAKAV PREOKRET! Evo ko će biti selektor košarkaša Srbije!

Svetislav Pešić, dosadašnji selektor muške košarkaške reprezentacije Srbije, istakao je da je završio sa tim poslom, te da je vreme da, uz novog predsednika Košarkaškog saveza Srbije (a Predraga Danilovića na toj funkciji menja Nebojša Čović) dođe i novi strateg "orlova". Međutim...

17. 10. 2024. u 15:55

Komentari (0)

NOVAKOVIM RIVALIMA SE OVO NEĆE SVIDETI: Đoković poslao moćnu poruku