ZANIMLJIV MEČ U EDINBURGU: Ozil se vraća na Ostrvo

N.P.

08. 09. 2022. u 08:11

TIM Hartsa sastaje se sa Bašakšehirom u meču prvog kola grupe A Lige konferencija.

ЗАНИМЉИВ МЕЧ У ЕДИНБУРГУ: Озил се враћа на Острво

Foto: Profimedia

Popularna "srca" su propustila šansu da se nađu u grupnoj fazi Lige Evrope nakon što su u plej-ofu izgubili od švajcarskog Ciriha nakon dvomeča ukupnim rezultatom 3:1. Harts ulazi u susret nakon poraza u prvenstvu od Livingstona (1:0). 


Bašakšehir se prošetao kroz kvalifikacije, na poslednjoj prepreci ga je čekao Antverpen. Nakon remija u Istanbulu (1:1), izabranici Emrea Belezoglua su odigrali sjajan meč u revanšu u Belgiji i slavili sa 3:1. Turski predstavnik odlično igra u Super ligi, neporažen je od početka prvenstva.


Ovo je prvi međusobni duel između dva kluba. Harts je borbena ekipa, igraju klasičan ostrvski fudbal. Međutim, kvalitet i iskustvo su svakako na strani fudbalera iz Istanbula za koje nastupa i bivši nemački reprezentativac Mesut Ozil koji je za sada proveo svega 15 minuta na terenu. Predlažemo da budete oprezni, i pokušate sa duplom šansom na goste uz minimum dva gola na utakmici.


NAŠ PREDLOG: X2&2+ (kvota 1,75)

Preuzmite našu aplikaciju za ljubitelje klađenja

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News
PUTINOV DŽOKER: Neka se Zapad spremi! Sportski udarac uzvraća Rus koji želi da okreči Kremlj u belo i vrati Julijanski kalendar?

PUTINOV "DžOKER": Neka se Zapad spremi! Sportski udarac uzvraća Rus koji želi da okreči Kremlj u belo i vrati Julijanski kalendar?

Nedugo nakon što je u maju 2024. predsednik Rusije Vladimir Putin potpisao ukaz o imenovanju Mihaila Mišustina za premijera Ruske Federacije, postalo je poznato i ko će biti novi ruski ministar sporta. A izgleda da će se sada desiti i jedna nesvakidašnja stvar - baš taj ministar postaće, po svoj prilici, i predsednik ruskog Olimpijskog komiteta.

17. 10. 2024. u 22:50

KAKAV PREOKRET! Evo ko će biti selektor košarkaša Srbije!

KAKAV PREOKRET! Evo ko će biti selektor košarkaša Srbije!

Svetislav Pešić, dosadašnji selektor muške košarkaške reprezentacije Srbije, istakao je da je završio sa tim poslom, te da je vreme da, uz novog predsednika Košarkaškog saveza Srbije (a Predraga Danilovića na toj funkciji menja Nebojša Čović) dođe i novi strateg "orlova". Međutim...

17. 10. 2024. u 15:55

Komentari (0)

POVRATAK OTPISANOG: Vavrinka je oduvao Rubljova za polufinale Stokholma (VIDEO)