PARTIZANOV DŽELAT NA "OLIMPIKU": SMS sveti crno-bele!

Novosti online

08. 09. 2022. u 09:08

VELIKAN iz Roterdama stiže u Rim.

ПАРТИЗАНОВ ЏЕЛАТ НА ОЛИМПИКУ: СМС свети црно-беле!

Foto: Profimedia

Fudbaleri Lacija dočekaće Fejenord u prvom meču premijernog kola grupe "F" Lige Evrope. "Nebeskoplavi" u ovaj meč ulaze nakon poraza na "Olimpiku" od Napolija minulog vikenda, dok je prošlosezonski finalista Lige konferencija protekle subote u fantastičnom meču savladao Gou Ahed Iglse na gostovanju sa 4:3.

Iako je Lacio idealno otvorio utakmicu protiv Napolija i sjajnim udarcem Zakanjija sa ivice šesnaesterca poveo već u 4. minutu, pogodak italijanskog ofanzivca ispostavio se kao jedina ozbiljna pretnja, a motivisani gosti do izjednačenja su stigli u završnici prvog dela igre. Samo minut nakon sjajnog pokušaja Kvaračhelije koji je pogodio stativu posle atraktivnog driblinga i udarca sa oko 20 metara usledio je udarac iz ugla nakon kojeg su gosti izjednačili.

Korner koji je izveo Zijelinski u 38. minutu Kim Min-Jae je glavom iz peterca rivala poslao u mrežu i tako u potpunosti vratio Napoli u igru. Motivisani gosti nastavili su da pletu mrežu oko golarivala i u nastavku, te je već u 51. minutu Viktor Osimen imao odličnu priliku, ali je gađao pored gola. Deset minuta posle pokušaja Nigerijca ponovo se u centru pažnje našao Kvarachelija koji je povratnu loptu Anguise sa oko 14 metara poslao iza leđa Provedela i najavio treću pobedu Spaletijevog tima.

Fejenord uspeva da zadrži korak u Erediviziji sa gigantima kakvi su PSV i Ajaks. Ekipa iz Roterdama i dalje ne zna za poraz, upisane su četiri pobede i jedan remi, te se nalaze na deobi drugog mesta. Posebno je bilo interesantno na gostovanju Go Ahed Iglsima, gledali smo fenomenalan meč u Deventeru, na kraju 4:3 za pulene Arnea Slota.

Partizanov dželat iz Lige konferencije je nakon samo 13 minuta imao zaostatak od 2:2, ali je golovima Danila izjednačio do kraja prvog dela igre. Fejenord je preko Dilrosuna i Žimasnkog stigao do 4:2, a u nadoknadi vremena za domaćina je pogodio Edvardsen.

Večerašnji rivali igraju direktan i atraktivan fudbal, na gol više. Očekujemo trijumf Lacija uz minimum dva pogotka na meču.

NAŠ TIP: 1&2-5 (kvota 2,70)

Preuzmite našu aplikaciju za ljubitelje klađenja

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News
PUTINOV DŽOKER: Neka se Zapad spremi! Sportski udarac uzvraća Rus koji želi da okreči Kremlj u belo i vrati Julijanski kalendar?

PUTINOV "DžOKER": Neka se Zapad spremi! Sportski udarac uzvraća Rus koji želi da okreči Kremlj u belo i vrati Julijanski kalendar?

Nedugo nakon što je u maju 2024. predsednik Rusije Vladimir Putin potpisao ukaz o imenovanju Mihaila Mišustina za premijera Ruske Federacije, postalo je poznato i ko će biti novi ruski ministar sporta. A izgleda da će se sada desiti i jedna nesvakidašnja stvar - baš taj ministar postaće, po svoj prilici, i predsednik ruskog Olimpijskog komiteta.

17. 10. 2024. u 22:50

KAKAV PREOKRET! Evo ko će biti selektor košarkaša Srbije!

KAKAV PREOKRET! Evo ko će biti selektor košarkaša Srbije!

Svetislav Pešić, dosadašnji selektor muške košarkaške reprezentacije Srbije, istakao je da je završio sa tim poslom, te da je vreme da, uz novog predsednika Košarkaškog saveza Srbije (a Predraga Danilovića na toj funkciji menja Nebojša Čović) dođe i novi strateg "orlova". Međutim...

17. 10. 2024. u 15:55

Komentari (0)

OTERAO IH U PENZIJU: Vilander o rivalstvu Đokovića sa Nadalom i Federerom