PREDLOG SA OSTRVA: "Golubovi" kljucaju "studente"

N.P.

09. 09. 2022. u 14:56

VEČERAS u 20.45 u Dablinu sastaju se UCD i Dandalk.

ПРЕДЛОГ СА ОСТРВА: Голубови кљуцају студенте

Profimedia

Domaćin je na prethodne dve utakmice u gostima imao polovičan učinak, pobedio je Golvej (2:3), a izgubio od Deri sitija rezultatom 3:0.

Ekipa UCD-a je jedan od glavnih favorita za ispadanje u niži rang pošto se nalazi na samom dnu tabele sa 16 osvojenih bodova. Izabranici Endija Milera imaju jednu od najlošijih odbrana u ligi koja je primila čak 56 golova nakon 28 odigranih utakmica.


Tim Dandalka ulazi u duel nakon remija bez golova protiv Šelburna na domaćem terenu. Puleni Stefena O'Donela se nalaze na drugom mestu Premijer divizije sa 56 bodova, tri manje od lidera Šamroka. U minulom međusobnom duelu između dva kluba popularni "golubovi" su pobedili "studente" (3:0). Očekujemo da gosti ostvare novi rutinski trijumf protiv fenjeraša u večerašnjem okršaju u Dablinu i nastave trku za šampionskom titulom.


NAŠ PREDLOG: 2 (kvota 1,45)

Preuzmite našu aplikaciju za ljubitelje klađenja

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News
PUTINOV DŽOKER: Neka se Zapad spremi! Sportski udarac uzvraća Rus koji želi da okreči Kremlj u belo i vrati Julijanski kalendar?

PUTINOV "DžOKER": Neka se Zapad spremi! Sportski udarac uzvraća Rus koji želi da okreči Kremlj u belo i vrati Julijanski kalendar?

Nedugo nakon što je u maju 2024. predsednik Rusije Vladimir Putin potpisao ukaz o imenovanju Mihaila Mišustina za premijera Ruske Federacije, postalo je poznato i ko će biti novi ruski ministar sporta. A izgleda da će se sada desiti i jedna nesvakidašnja stvar - baš taj ministar postaće, po svoj prilici, i predsednik ruskog Olimpijskog komiteta.

17. 10. 2024. u 22:50

KAKAV PREOKRET! Evo ko će biti selektor košarkaša Srbije!

KAKAV PREOKRET! Evo ko će biti selektor košarkaša Srbije!

Svetislav Pešić, dosadašnji selektor muške košarkaške reprezentacije Srbije, istakao je da je završio sa tim poslom, te da je vreme da, uz novog predsednika Košarkaškog saveza Srbije (a Predraga Danilovića na toj funkciji menja Nebojša Čović) dođe i novi strateg "orlova". Međutim...

17. 10. 2024. u 15:55

Komentari (0)

BILI SU IMUĆNI, PA OSTALI BEZ SVEGA: Ko su roditelji Jelene Đoković?