GRADSKI DERBI U ISTANBULU: Ikardi napada "apače"

N.P.

11. 09. 2022. u 15:54

FUDBALERI Kašimpaše sastaju se sa Galatasarajem u utakmici 6. kola Super lige Turske.

ГРАДСКИ ДЕРБИ У ИСТАНБУЛУ: Икарди напада апаче

Profimedia

Mauro Ikardi igraće ove sezone za Galatasaraj kao pozajmljeni fudbaler PSŽ, a turski klub imaće pravo da na kraju takmičarske godine pregovara sa Parižanima o otkupu ugovora. "Lavovi" su neporaženi na prethodne tri utakmice u prvenstvu imaju jedan remi i dve pobede, poslednju u prošlom kolu na domaćem terenu protiv Gazijantepa (2:1). Izabranici Okana Buruka se nalaze na sedmom mestu na tabeli sa deset osvojenih bodova, četiri manje od lidera Konje.


Ekipa Kašimpaše ulazi u susret nakon dve vezana pobede u šampionatu nad Hatajom (1:0), i Antalijom (2:0). Popularni "apači" zauzimaju 13. poziciju u Super ligi uz šest sakupljenih bodova i ostvarenom gol-razlikom 3:11.


Galata je savladala domaćina u minulom međusobnom duelu rezultatom 2:1. Međutim pošto je u pitanju gradski derbi mi prognoziramo da će fudbaleri oba kluba postići po gol nu večerašnjem dvoboju stadionu "Redžep Tajip Erdogan".


NAŠ PREDLOG: GG (kvota 1,60)

Preuzmite našu aplikaciju za ljubitelje klađenja

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News
PUTINOV DŽOKER: Neka se Zapad spremi! Sportski udarac uzvraća Rus koji želi da okreči Kremlj u belo i vrati Julijanski kalendar?

PUTINOV "DžOKER": Neka se Zapad spremi! Sportski udarac uzvraća Rus koji želi da okreči Kremlj u belo i vrati Julijanski kalendar?

Nedugo nakon što je u maju 2024. predsednik Rusije Vladimir Putin potpisao ukaz o imenovanju Mihaila Mišustina za premijera Ruske Federacije, postalo je poznato i ko će biti novi ruski ministar sporta. A izgleda da će se sada desiti i jedna nesvakidašnja stvar - baš taj ministar postaće, po svoj prilici, i predsednik ruskog Olimpijskog komiteta.

17. 10. 2024. u 22:50

KAKAV PREOKRET! Evo ko će biti selektor košarkaša Srbije!

KAKAV PREOKRET! Evo ko će biti selektor košarkaša Srbije!

Svetislav Pešić, dosadašnji selektor muške košarkaške reprezentacije Srbije, istakao je da je završio sa tim poslom, te da je vreme da, uz novog predsednika Košarkaškog saveza Srbije (a Predraga Danilovića na toj funkciji menja Nebojša Čović) dođe i novi strateg "orlova". Međutim...

17. 10. 2024. u 15:55

Komentari (0)

OTERAO IH U PENZIJU: Vilander o rivalstvu Đokovića sa Nadalom i Federerom