BETIS IMA PRIMER ROME: Andalužani ne smeju da potcene Ludogorec

Novosti online

15. 09. 2022. u 15:17 >> 15:17

Timu iz Sevilje ove sezone samo Real Madrid uspeo da nanese poraz.

БЕТИС ИМА ПРИМЕР РОМЕ: Андалужани не смеју да потцене Лудогорец

Foto: EPA

Na stadionu ''Benito Viljamarin'' večeras od 21 čas igraće se meč drugog kola između neporaženih timova grupe "C" pošto će Betis pred svojim navijačma dočekati bugarski Ludogorec.

Betis je u prvom kolu Lige Evrope savladao u gostima finski HJK sa 2:0, slobodno se može reći rutinski pošto domaćin nije na pravi način nijednog trenutka zapretio ekipi trenera Manuela Pelegrinija koja je mogla da ostvari i ubedljiviji trijumf. Proteklog vikenda Betis je u domaćem šampionatu dočekao Viljareal i uspeo da ostvari minimalnu pobedu, a ujedno napravio uvertiru za utakmicu protiv Ludogoreca.

"Verdiblankosi" od početka sezone igraju odličan fudbal pošto su na šest mečeva u svim takmičenjima ostvarili pet pobeda, a jedini neuspeh, ako se tako može nazvati igranje protiv "kraljevskog kluba", Betis je doživeo protiv Real Madrida od kojeg je izgubio sa 2:1. Betis ima i dobra iskustva u Ligi Evrope pošto nikad nije poražen kao domaćin u grupnoj fazi sa ostvarenih pet pobeda i četiri nerešena meča, a na ček šest mečeva je uspeo da sačuva svoju mrežu.

Ludogorec je na startu grupne faze dočekao Romu i uspeo da je iznenadi ostvarivši pobedu 2:1, a gol vredan trijumfa postignut je u završnici meča. Ovo je bilo jedno od najvećih iznenađenja u prvom kolu Lige Evrope. Bugarski tim je prošlog vikenda u domaćem šampionatu gostovao Botevu i došao do ubedljive pobede 4:0, pa je nastavi trku sa CSKA iz Sofije pošto su oba tima poravnata sa 22 boda, ali je Ludogorec vodeći na tabeli zbog bolje gol-razlike.

Tim trenera Ante Šimundže nalazi se u veoma dobroj formi pošto je pobedio na poslednjih pet mečeva. Međutim, Ludogorec ima problem sa gostovanjima i španskim timova. Klub iz Razgrada je pobedio na samo dva od poslednjih 17 gostovanja u Ligi Evrope, a protiv španskih timova ne zna ni za pobedu pošto je poražen u svih šest prethodnih mečeva.

Manuel Pelegrini ima nekoliko problema što se tiče odsutnih igrača, pa protiv Ludogoreca u timu neće biti Viktora Kamarase, Nabila Fekira, Huanmija i Viktora Ruiza, dok Ludogorec u Sevilju stiže u punom sastavu i bez povređenih igrača. Ovo će biti prvi meč ova dva tima u evropskim takmičenjima.

NAŠ TIP: 1 (kvota 1,45)

Preuzmite našu aplikaciju za ljubitelje klađenja

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News
PUTINOV DŽOKER: Neka se Zapad spremi! Sportski udarac uzvraća Rus koji želi da okreči Kremlj u belo i vrati Julijanski kalendar?

PUTINOV "DžOKER": Neka se Zapad spremi! Sportski udarac uzvraća Rus koji želi da okreči Kremlj u belo i vrati Julijanski kalendar?

Nedugo nakon što je u maju 2024. predsednik Rusije Vladimir Putin potpisao ukaz o imenovanju Mihaila Mišustina za premijera Ruske Federacije, postalo je poznato i ko će biti novi ruski ministar sporta. A izgleda da će se sada desiti i jedna nesvakidašnja stvar - baš taj ministar postaće, po svoj prilici, i predsednik ruskog Olimpijskog komiteta.

17. 10. 2024. u 22:50

KAKAV PREOKRET! Evo ko će biti selektor košarkaša Srbije!

KAKAV PREOKRET! Evo ko će biti selektor košarkaša Srbije!

Svetislav Pešić, dosadašnji selektor muške košarkaške reprezentacije Srbije, istakao je da je završio sa tim poslom, te da je vreme da, uz novog predsednika Košarkaškog saveza Srbije (a Predraga Danilovića na toj funkciji menja Nebojša Čović) dođe i novi strateg "orlova". Međutim...

17. 10. 2024. u 15:55

Komentari (0)

OTERAO IH U PENZIJU: Vilander o rivalstvu Đokovića sa Nadalom i Federerom