TIP IZ ZEMLJE IZLAZEĆEG SUNCA: V-Varen cilja plej-of

N.P.

21. 09. 2022. u 08:24

KLUB iz Nagasakija dočekuje ekipu Točigija u okviru 33. kola japanske Druge lige.

ТИП ИЗ ЗЕМЉЕ ИЗЛАЗЕЋЕГ СУНЦА: В-Варен циља плеј-оф

Profimedia

Domaćin u poslednje vreme igra po sistemu toplo-hladno, na prethodne četiri utakmice u prvenstvu ima jedan remi, pobedu i dva poraza. Poslednji u prošlom kolu na gostovanju Okajami rezultatom 3:0. Ekipa V-Varena se trenutno nalazi na osmom mestu na tabeli sa 54 boda, tri manje od Oite čija pozicija garantuje igranje u plej-ofu na kraju sezone.


Fudbaleri Točigija ulaze u duel nakon dva vezana poraza, od Vegalte Sendai (1:0) i Omije (3:1). Gosti zauzimaju 18. poziciju u Drugoj ligi uz 40 sakupljenih bodova, sedam više od Grulje koja se nalazi u opasnoj zoni. Klub iz Nagasakija je savladao današnjeg rivala na prethodnih pet međusobnih duela između dva tima. V-Varen samo pobedom može da se nada plasmanu u plej-of, tako da savetujemo da odigrate keca, kvota je odlična.


NAŠ PREDLOG: 1 (kvota 2,50)

Preuzmite našu aplikaciju za ljubitelje klađenja

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News
PUTINOV DŽOKER: Neka se Zapad spremi! Sportski udarac uzvraća Rus koji želi da okreči Kremlj u belo i vrati Julijanski kalendar?

PUTINOV "DžOKER": Neka se Zapad spremi! Sportski udarac uzvraća Rus koji želi da okreči Kremlj u belo i vrati Julijanski kalendar?

Nedugo nakon što je u maju 2024. predsednik Rusije Vladimir Putin potpisao ukaz o imenovanju Mihaila Mišustina za premijera Ruske Federacije, postalo je poznato i ko će biti novi ruski ministar sporta. A izgleda da će se sada desiti i jedna nesvakidašnja stvar - baš taj ministar postaće, po svoj prilici, i predsednik ruskog Olimpijskog komiteta.

17. 10. 2024. u 22:50

KAKAV PREOKRET! Evo ko će biti selektor košarkaša Srbije!

KAKAV PREOKRET! Evo ko će biti selektor košarkaša Srbije!

Svetislav Pešić, dosadašnji selektor muške košarkaške reprezentacije Srbije, istakao je da je završio sa tim poslom, te da je vreme da, uz novog predsednika Košarkaškog saveza Srbije (a Predraga Danilovića na toj funkciji menja Nebojša Čović) dođe i novi strateg "orlova". Međutim...

17. 10. 2024. u 15:55

Komentari (0)

BILI SU IMUĆNI, PA OSTALI BEZ SVEGA: Ko su roditelji Jelene Đoković?