"SOVE" NEMAJU PRAVA NA NOVI KIKS: Šefild venzdej - Vajkomb

N.P.

24. 09. 2022. u 09:03

IZABRANICI Darena Mura dočekuju fudbalere sa "Adams parka" u okviru 11. kola engleske Lige 1.

СОВЕ НЕМАЈУ ПРАВА НА НОВИ КИКС: Шефилд венздеј - Вајкомб

Foto: EPA-EFE/Peter Powell / Pool

Ekipa Šefild venzdeja je neplanirano izgubila na svom "Hilsborou" od Bartona (3:2), u meču grupe "8" EFL Trofeja . Što se prvenstva tiče, puleni Darena Mura su u prošlom kolu odigrali narešeno na domaćem terenu protiv Ipsviča (2:2). Popularne "sove" trenutno zauzimaju 4. mesto na tabeli sa 17 bodova. Fudbaleri Vajkomba su nakon trijumfa nad Akringtonom kod kuće (1:0), izgubili u gostima od Derbi kauntija rezultatom 2:1. To je "plavima" ukupno četvrti kiks od početka šampionata, izabranici Gereta Ajnsvorta nalaze se na 16. poziciji u Ligi 1, uz 11 sakupljenih bodova.


Domaćin je izgubio u poslednjem međusobnom duelu od današnjeg rivala rezultatom 1:0. Šefild venzdej je jedan od kandidata za ulazek u Čempionšip na kraju sezone, ali to svakako treba partijama na terenu da opravda. Očekujemo da se "sove" pred svojim navijačima vrate na pobednički kolosek i osvoje sva tri boda.


NAŠ PREDLOG: 1 (kvota 1,65)

Preuzmite našu aplikaciju za ljubitelje klađenja

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News
PUTINOV DŽOKER: Neka se Zapad spremi! Sportski udarac uzvraća Rus koji želi da okreči Kremlj u belo i vrati Julijanski kalendar?

PUTINOV "DžOKER": Neka se Zapad spremi! Sportski udarac uzvraća Rus koji želi da okreči Kremlj u belo i vrati Julijanski kalendar?

Nedugo nakon što je u maju 2024. predsednik Rusije Vladimir Putin potpisao ukaz o imenovanju Mihaila Mišustina za premijera Ruske Federacije, postalo je poznato i ko će biti novi ruski ministar sporta. A izgleda da će se sada desiti i jedna nesvakidašnja stvar - baš taj ministar postaće, po svoj prilici, i predsednik ruskog Olimpijskog komiteta.

17. 10. 2024. u 22:50

KAKAV PREOKRET! Evo ko će biti selektor košarkaša Srbije!

KAKAV PREOKRET! Evo ko će biti selektor košarkaša Srbije!

Svetislav Pešić, dosadašnji selektor muške košarkaške reprezentacije Srbije, istakao je da je završio sa tim poslom, te da je vreme da, uz novog predsednika Košarkaškog saveza Srbije (a Predraga Danilovića na toj funkciji menja Nebojša Čović) dođe i novi strateg "orlova". Međutim...

17. 10. 2024. u 15:55

Komentari (0)

BILI SU IMUĆNI, PA OSTALI BEZ SVEGA: Ko su roditelji Jelene Đoković?