GOLEADA U NAJAVI: "Crveno-beli" tradicionalno pune mrežu Lazarevčana

N.P.

30. 10. 2022. u 09:07

FUDBALERI Crvene zvezde će danas od 17 časova gostovati Kolubari u okviru 17. kola Super lige Srbije.

ГОЛЕАДА У НАЈАВИ: Црвено-бели традиционално пуне мрежу Лазаревчана

FOTO: M. Vukadinović

"Crveno-beli" zauzimaju prvo mesto na tabeli u najvišem rangu srpskog fudbala, sa 41 osvojenim bodom. Crvena zvezda je u dosadašnjem delu sezone zabeležila 13 pobeda uz dva remija i ostvarila ukupnu gol razliku 42:6. U prethodnom kolu, izabranici Miloša Milojevića su u Nišu savladali Radnički rezultatom 1:2. Meč je obeležio  dvostruki strelac Aleksandar Pešić.

Kada je reč o Ligi Evrope, "crveno-beli" su u poslednjem kolu na stadionu "Rajko Mitić" savladali ekipu Trabzona rezultatom 2:1 i sada, kolo pre kraja imaju šest osvojenih bodova, koliko i turski predstavnik.

Kolubara zauzima devetu poziciju na tabeli domaćeg šampionata, sa 19 osvojenih bodova, uz gol razliku 15:30. U poslednjem kolu, ekipa iz Lazarevca je poražena na gostovanju od kragujevačkog Radničkog 1923, rezultatom 3:0. Prethodno su gosti u okviru nacionalnog kupa nakon boljeg izvođenja jedanaesteraca eliminisali ekipu Žarkova i tako se plasirali u osminu finala.

Crvena zvezda se do sada tri puta susrela sa Kolubarom, a sva tri duela pripala su "crveno-belima", uz ukupnu gol razliku 15:1 u korist ekipe Miloša Milojevića. Prvi put Crvena Zvezda se sastala sa Kolubarom 16. oktobra 2021. godine u okviru 13. kola Super lige Srbije. Tada su "crveno-beli" bili ubedljivi, savladavši tim iz Lazarevca u pravoj goleadi 7:1. Po dva puta su pogađali Mirko Ivanić i Milan Pavkov, dok su se po jednom u strelce upisali El Fardu Ben, Aleksandar Dragović i Marko Lazetić.

U minulom međusobnom duelu, Crvena zvezda i Kolubara su se sastale 16. jula ove godine, u okviru drugog kola nacionalnog prvenstva. Tada su izabranici Miloša Milojevića na stadionu „Rajko Mitić“ upisali pobedu rezultatom 5:0, a u listi strelaca su se našli Milan Pavkov sa dva pogotka, kao i Aleksandar Katai i Gelor Kanga koji su po jednom zatresli mrežu, dok je autogol postigao Cvetojević.

Aktuelni šampion po svaku cenu želi da zadrži lidersku poziciju i apsolutni je favorit u današnjem okršaju u Lazerevcu. Očekujemo goleadu i predlažemo da kec obavezno pojačate golovima.


NAŠ PREDLOG: 2&3+ (kvota 1,52)

Preuzmite našu aplikaciju za ljubitelje klađenja

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News
SLAVNOM RUSU KRENULI DA ODSTRANE TESTIS! Andrej Rubljov hitno primljen u bolnicu, a na operacionom stolu...

SLAVNOM RUSU KRENULI DA ODSTRANE TESTIS! Andrej Rubljov hitno primljen u bolnicu, a na operacionom stolu...

Prevencija. Tako važna reč. Pregled iz predostrožnosti - termin koji se često upotrebljava. Ali... koliko ljudi, zapravo, takvim pregledima i pristupi kad i kako treba? Premalo, imajući u vidu u kakve sve kasnije zdravstvene tegobe može da se dospe. Andrej Rubljev, čuveni ruski teniser, poslednji je primer - koliko je važno na vreme potražiti pomoć, čak i kada simptoma baš i nema, ili su tek jedva primetni.

20. 10. 2024. u 14:01

SVI SU ME NAPUSTILI! Svetislav Pešić održao emotivnu, vanrednu konferenciju - bilo i smeha, umalo i suza (VIDEO)

"SVI SU ME NAPUSTILI!" Svetislav Pešić održao emotivnu, vanrednu konferenciju - bilo i smeha, umalo i suza (VIDEO)

Svetislav Pešić, dosadašnji selektor muške košarkaške reprezentacije Srbije, istakao je nedavno da je završio sa tim poslom, te da je vreme da, uz novog predsednika Košarkaškog saveza Srbije (a Predraga Danilovića na toj funkciji menja Nebojša Čović) dođe i novi strateg "orlova". Međutim... desio se veliki preokret. Tim povodom, KSS je danas održao vanrednu konferenciju za štampu, koju ste mogli uživo da pratite uz portal "Novosti", a koja je bila izuzetno zanimljiva.

20. 10. 2024. u 13:02 >> 13:03

Komentari (0)

NOVAKOVIM RIVALIMA SE OVO NEĆE SVIDETI: Đoković poslao moćnu poruku