DEVET GODINA NISU OSETILI SLAST POBEDE: "Plavi" ruše tradiciju!

N.P.

04. 11. 2022. u 08:48

IZABRANICI Izeta Ljajića dočekuju Javor u okviru 18. kola Super lige Srbije.

ДЕВЕТ ГОДИНА НИСУ ОСЕТИЛИ СЛАСТ ПОБЕДЕ: Плави руше традицију!

FOTO: FK Novi Pazar

Fudbaleri Novog Pazara ulaze u duel nakon četiri vezana remija u prvenstvu. Poslednji protekog vikenda na gostovanju Čukaričkom na Banovom brdu 2:2. Četa Izeta Ljajića se nalazi na šestom mestu na tabeli sa 28 osvojenih bodova.

Ekipa Javora je nakon sjajne partije u Humskoj protiv Partizana 3:3, razočarala svoje navijače u prošlom kolu. Puleni Mladena Dodića su izgubili od TSC-a na "Stadionu kraj Moravice" minimalnim rezultatom, a gol odluke za tim Žarka Lazetića postigao je Đakovac početkom drugog poluvremena iz jedanaesterca. Ivanjičani trenutno zauzimaju 14. poziciju u Super ligi uz 13 sakupljenih bodova.

Verovali ili ne, Novi Pazar nije slavio protiv današnjeg protivnika punih devet godina! Poslednji put Pazarci su bili bolji od Javora u međusobnom duelu koji je odigran 21. septembra 2013. godine i koji je završen rezultatom 2:0. Očekujemo da "plavi" pred krcatom "Džazkoin arenom" prekinu jako lošu tradiciju i podare svojim navijačima dugo čekanu pobedu.


NAŠ PREDLOG: 1 (kvota 1,63)

Preuzmite našu aplikaciju za ljubitelje klađenja

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News
PUTINOV DŽOKER: Neka se Zapad spremi! Sportski udarac uzvraća Rus koji želi da okreči Kremlj u belo i vrati Julijanski kalendar?

PUTINOV "DžOKER": Neka se Zapad spremi! Sportski udarac uzvraća Rus koji želi da okreči Kremlj u belo i vrati Julijanski kalendar?

Nedugo nakon što je u maju 2024. predsednik Rusije Vladimir Putin potpisao ukaz o imenovanju Mihaila Mišustina za premijera Ruske Federacije, postalo je poznato i ko će biti novi ruski ministar sporta. A izgleda da će se sada desiti i jedna nesvakidašnja stvar - baš taj ministar postaće, po svoj prilici, i predsednik ruskog Olimpijskog komiteta.

17. 10. 2024. u 22:50

KAKAV PREOKRET! Evo ko će biti selektor košarkaša Srbije!

KAKAV PREOKRET! Evo ko će biti selektor košarkaša Srbije!

Svetislav Pešić, dosadašnji selektor muške košarkaške reprezentacije Srbije, istakao je da je završio sa tim poslom, te da je vreme da, uz novog predsednika Košarkaškog saveza Srbije (a Predraga Danilovića na toj funkciji menja Nebojša Čović) dođe i novi strateg "orlova". Međutim...

17. 10. 2024. u 15:55

Komentari (0)

NOVAKOVIM RIVALIMA SE OVO NEĆE SVIDETI: Đoković poslao moćnu poruku