LUČESKU ZNA RECEPT: "Belo-plavi" favoriti protiv redovne mušterije

N.P.

21. 11. 2022. u 11:13 >> 11:13

FUDBALERI Dinamo Kijeva gostuju Veresu u okviru 14. kola ukrajinske Premijer lige.

ЛУЧЕСКУ ЗНА РЕЦЕПТ: Бело-плави фаворити против редовне муштерије

Foto: EPA-EFE/ERDEM SAHIN

Četa iskusnog vuka Mirčee Lučeskua je neporažena na prethodnih šest utakmica u prvenstvu. "Belo-plavi" su ostvarili dva remija i četiri pobede, poslednju u prošlom kolu protiv Inhuletsa 2:1. Ekipa Dinamo Kijeva sa nalazi na 4. mestu na tabeli sa 23 boda, čak 12 manje od lidera Dnjepra.

Fudbaleri Veresa ulaze u duel nakon dva uzastopna poraza u šampionatu, od Šahtjora 2:0 i Oleksandrije rezultatom 3:2. Tim iz Rovna zauzima sedmu poziciju u Premijer ligi sa 17 sakupljenih bodova i ostvarenom gol-razlikom 17:18.

Gigant iz Kijeva je savladao današnjeg protivnika na minula tri međusobna bez primljenog gola. Očekujemo novi rutinski trijumf "belo-plavih" i predlažemo da odigrate čistu dvojku.

Za najhrabrije predlažemo da pokušaju sa prelazom. Nije nemoguće da Dinamo protiv redovne mušterije slavi nakon preokreta, a kvota je fantastična.


NAŠ PREDLOG: 2 (kvota 1,45)
ZA NAJHRABRIJE: 1-2 (kvota 25)

Preuzmite našu aplikaciju za ljubitelje klađenja

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News
PUTINOV DŽOKER: Neka se Zapad spremi! Sportski udarac uzvraća Rus koji želi da okreči Kremlj u belo i vrati Julijanski kalendar?

PUTINOV "DžOKER": Neka se Zapad spremi! Sportski udarac uzvraća Rus koji želi da okreči Kremlj u belo i vrati Julijanski kalendar?

Nedugo nakon što je u maju 2024. predsednik Rusije Vladimir Putin potpisao ukaz o imenovanju Mihaila Mišustina za premijera Ruske Federacije, postalo je poznato i ko će biti novi ruski ministar sporta. A izgleda da će se sada desiti i jedna nesvakidašnja stvar - baš taj ministar postaće, po svoj prilici, i predsednik ruskog Olimpijskog komiteta.

17. 10. 2024. u 22:50

KAKAV PREOKRET! Evo ko će biti selektor košarkaša Srbije!

KAKAV PREOKRET! Evo ko će biti selektor košarkaša Srbije!

Svetislav Pešić, dosadašnji selektor muške košarkaške reprezentacije Srbije, istakao je da je završio sa tim poslom, te da je vreme da, uz novog predsednika Košarkaškog saveza Srbije (a Predraga Danilovića na toj funkciji menja Nebojša Čović) dođe i novi strateg "orlova". Međutim...

17. 10. 2024. u 15:55

Komentari (0)

BILI SU IMUĆNI, PA OSTALI BEZ SVEGA: Ko su roditelji Jelene Đoković?