OBRAČUN NA CRNOM MORU: "Mornari" ne znaju za trijumf protiv Metalista

N.P.

25. 11. 2022. u 09:11

FUDBALERI Černomoreca sastaju se sa klubom iz Harkova u okviru 15. kola ukrajinske Premijer lige.

ОБРАЧУН НА ЦРНОМ МОРУ: Морнари не знају за тријумф против Металиста

Profimedia

Puleni Romana Grigorčuka ulaze u susret nakon dve vezane pobede, protiv Minaja 1:0 i Lavova rezultatom 2:0. To su fudbalerima Černomoreca ujedno i prva dva trijumfa od početka sezone. Popularni "mornari" se nalaze u zoni ispadanja na pretposlednjem, 15. mestu na tabeli sa devet sakupljenih bodova.

Ekipa Metalista je u jako lošoj formi, nema trijumf na prethodnih šest utakmica u šampionatu. Četa Olega Rataja je u prošlom kolu izgubila od Minaja minimalnim rezultatom. Gosti trenutno zauzimaju desetu poziciju u Premijer ligi sa 15 osvojenih bodova.

Domaćin je poslednji put trijumfovao protiv kluba iz Harkova u meču odigranom 16. maja 2009. godine rezultatom 1:0!

Očekuje nas svakako zanimljiv obračun na Crnom moru, gde prognoziramo da će "mornari" iskoristi bolju formu i pred svojim navijačima u Odesi srušiti neugodnu tradiciju.


NAŠ PREDLOG: 1 (kvota 2,00)

Preuzmite našu aplikaciju za ljubitelje klađenja

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News
PUTINOV DŽOKER: Neka se Zapad spremi! Sportski udarac uzvraća Rus koji želi da okreči Kremlj u belo i vrati Julijanski kalendar?

PUTINOV "DžOKER": Neka se Zapad spremi! Sportski udarac uzvraća Rus koji želi da okreči Kremlj u belo i vrati Julijanski kalendar?

Nedugo nakon što je u maju 2024. predsednik Rusije Vladimir Putin potpisao ukaz o imenovanju Mihaila Mišustina za premijera Ruske Federacije, postalo je poznato i ko će biti novi ruski ministar sporta. A izgleda da će se sada desiti i jedna nesvakidašnja stvar - baš taj ministar postaće, po svoj prilici, i predsednik ruskog Olimpijskog komiteta.

17. 10. 2024. u 22:50

KAKAV PREOKRET! Evo ko će biti selektor košarkaša Srbije!

KAKAV PREOKRET! Evo ko će biti selektor košarkaša Srbije!

Svetislav Pešić, dosadašnji selektor muške košarkaške reprezentacije Srbije, istakao je da je završio sa tim poslom, te da je vreme da, uz novog predsednika Košarkaškog saveza Srbije (a Predraga Danilovića na toj funkciji menja Nebojša Čović) dođe i novi strateg "orlova". Međutim...

17. 10. 2024. u 15:55

Komentari (0)

NI ĐOKOVIĆ, NI FEDERER, EVO KOJE IME JE NA SPISKU: Šok izjava bivšeg šampiona Vimbldona