KARABAG JE I DALJE NEPORAŽEN: Na noge mu dolazi redovna mušterija

V.M.

13. 12. 2022. u 09:28

NAKON remija u kupu pre pet dana očekuje nas novi obračun ovih timova.

КАРАБАГ ЈЕ И ДАЉЕ НЕПОРАЖЕН: На ноге му долази редовна муштерија

Foto: Profimedia

Karabag igra sjajno ove sezone, nalazi se na prvoj poziciji i nakon 16 odigranih kola i dalje ne zna za poraz, a uz 14 pobeda upisao je i dva nerešena rezultata. Ta dva remija su došla krajem novembra u utakmicama protiv Sabaha i Zire, a u prošlom kolu izabranici Gurbana Gurbanova savladali su Nefči sa 0:4.

Domaćini su ujedno i najbolji napad i najčvršća odbrana lige, gol-razlika im je fenomenalna, 44:8. Karabag je osvojio osam od prethodnih devet prvenstava Azerbejdžana, a jedini tim koji je uspeo da prekine njihovu dominaciju nad ostatkom lige je Nefči koji je bio prvak u sezoni 2020/2021.

Gabala se nalazi u solidnoj formi, u prethodna četiri susreta u svim takmičenjima upisala je dva remija i dve pobede. U prošlom kolu savladala je Sabail nakon preokreta, 2:1. Izabranici Elmara Bakšijeva su osvojili 24 boda i zauzimaju petu poziciju na tabeli. 

Pre remija koji su odigrali u četvrtak kada je bilo 2:2, Karabag je vezao pet pobeda u međusobnim duelima ovih klubova.

NAŠ TIP: 1 & 2+ (kvota 1,40)

Preuzmite našu aplikaciju za ljubitelje klađenja

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News
PUTINOV DŽOKER: Neka se Zapad spremi! Sportski udarac uzvraća Rus koji želi da okreči Kremlj u belo i vrati Julijanski kalendar?

PUTINOV "DžOKER": Neka se Zapad spremi! Sportski udarac uzvraća Rus koji želi da okreči Kremlj u belo i vrati Julijanski kalendar?

Nedugo nakon što je u maju 2024. predsednik Rusije Vladimir Putin potpisao ukaz o imenovanju Mihaila Mišustina za premijera Ruske Federacije, postalo je poznato i ko će biti novi ruski ministar sporta. A izgleda da će se sada desiti i jedna nesvakidašnja stvar - baš taj ministar postaće, po svoj prilici, i predsednik ruskog Olimpijskog komiteta.

17. 10. 2024. u 22:50

KAKAV PREOKRET! Evo ko će biti selektor košarkaša Srbije!

KAKAV PREOKRET! Evo ko će biti selektor košarkaša Srbije!

Svetislav Pešić, dosadašnji selektor muške košarkaške reprezentacije Srbije, istakao je da je završio sa tim poslom, te da je vreme da, uz novog predsednika Košarkaškog saveza Srbije (a Predraga Danilovića na toj funkciji menja Nebojša Čović) dođe i novi strateg "orlova". Međutim...

17. 10. 2024. u 15:55

Komentari (0)

BILI SU IMUĆNI, PA OSTALI BEZ SVEGA: Ko su roditelji Jelene Đoković?