"ŽELEZNIČARI" KROTE "VUKOVE": Mutu prekida crnu seriju Rapida

N.P.

14. 12. 2022. u 09:32

KLUB iz Bukurešta dočekuje ekipu Petrolula u meču 20. kola rumunske Super lige.

ЖЕЛЕЗНИЧАРИ КРОТЕ ВУКОВЕ: Муту прекида црну серију Рапида

Profimedia

Fudbaleri Rapida nemaju trijumf na prethodne tri utakmice u prvenstvu. Popularni "železničari" su u prošlom kolu odigrali nerešeno na gostovanju Arđešu 1:1. Puleni Adrijana Mutua trenutno zauzimaju 5. mesto na tabeli sa 34 osvojena boda, pet manje od večerašnjeg protivnika koji se nalazi na osmoj poziciji rumunske Super lige.

Fudbaleri Petrolula su u svom poslednjem nastupu u šampionatu  pobedili kod kuće Univerzitateu Kluž rezultatom 2:0. To je "vukovima" ukupno deveti trijumf nakon 19 odigranih kola.

Domaćin je izgubio od ekipe iz Pljoeštija na minula dva međusobna duela ukupnim rezultatom 3:0. Poslednji trijumf nad Petrolulom fudbaleri iz Bukurešta su ostvarili 16. oktobra 2019. godine. Očekujemo da izabranici bivše zvezde Čelsija, Intera, Juventusa i mnogih drugih poznatih klubova prekinu crnu seriju i svojim navijačima podare dugo čekanu pobedu.


NAŠ PREDLOG: 1 (kvota 1,78)

Preuzmite našu aplikaciju za ljubitelje klađenja

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News
PUTINOV DŽOKER: Neka se Zapad spremi! Sportski udarac uzvraća Rus koji želi da okreči Kremlj u belo i vrati Julijanski kalendar?

PUTINOV "DžOKER": Neka se Zapad spremi! Sportski udarac uzvraća Rus koji želi da okreči Kremlj u belo i vrati Julijanski kalendar?

Nedugo nakon što je u maju 2024. predsednik Rusije Vladimir Putin potpisao ukaz o imenovanju Mihaila Mišustina za premijera Ruske Federacije, postalo je poznato i ko će biti novi ruski ministar sporta. A izgleda da će se sada desiti i jedna nesvakidašnja stvar - baš taj ministar postaće, po svoj prilici, i predsednik ruskog Olimpijskog komiteta.

17. 10. 2024. u 22:50

KAKAV PREOKRET! Evo ko će biti selektor košarkaša Srbije!

KAKAV PREOKRET! Evo ko će biti selektor košarkaša Srbije!

Svetislav Pešić, dosadašnji selektor muške košarkaške reprezentacije Srbije, istakao je da je završio sa tim poslom, te da je vreme da, uz novog predsednika Košarkaškog saveza Srbije (a Predraga Danilovića na toj funkciji menja Nebojša Čović) dođe i novi strateg "orlova". Međutim...

17. 10. 2024. u 15:55

Komentari (0)

POVRATAK OTPISANOG: Vavrinka je oduvao Rubljova za polufinale Stokholma (VIDEO)