SAŠA MARKOVIĆ I DALJE TRAŽI PRVENAC: Aris pobedom preuzima prvu poziciju

V.M.

16. 12. 2022. u 09:53

TRADICIONALNO povoljna utakmica za Aris.

САША МАРКОВИЋ И ДАЉЕ ТРАЖИ ПРВЕНАЦ: Арис победом преузима прву позицију

Foto: Profimedia

Olimpijakos iz Nikozije ne zna za pobedu već osam kola. U tih osam utakmica ima po četiri poraza i nerešena rezultata. Prošle nedelje je remizirao na gostovanju protiv Anortozisa, kada je bilo 1:1. Izabranici Makisa Sergidisa su osvojili samo osam bodova u dosadašnjem toku takmičenja, zauzimaju pretposlednje mesto na tabeli i nalaze se u grčevitoj borbi za opstanak.

Aris iz Limasola igra odlično ove sezone, nalazi se na četvrtom mestu na tabeli i konkurent je za titulu. Ukoliko bi pobedio danas, izjednačio bi se po broju bodova sa liderom APOEL-om i pretekao bi ga bar na noć jer je odneo pobedu u njihovom susretu u trećem kolu. Gosti su u prethodne tri utakmice savladali Anortozis, a remizirali su sa Pafosom i gradskim rivalom AEL-om. Četa Alekseja Špilevskog je jedan od najboljih napada lige sa 28 postignutih pogodaka.

Što se tiče međusobnih obračuna, Aris je vezao četiri uzastopne pobede, a susreli su se i u drugom kolu kada je tim iz Limasola slavio ubedljivo sa 5:0.

NAŠ TIP: 2 (kvota 1,60)

Preuzmite našu aplikaciju za ljubitelje klađenja

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News
PUTINOV DŽOKER: Neka se Zapad spremi! Sportski udarac uzvraća Rus koji želi da okreči Kremlj u belo i vrati Julijanski kalendar?

PUTINOV "DžOKER": Neka se Zapad spremi! Sportski udarac uzvraća Rus koji želi da okreči Kremlj u belo i vrati Julijanski kalendar?

Nedugo nakon što je u maju 2024. predsednik Rusije Vladimir Putin potpisao ukaz o imenovanju Mihaila Mišustina za premijera Ruske Federacije, postalo je poznato i ko će biti novi ruski ministar sporta. A izgleda da će se sada desiti i jedna nesvakidašnja stvar - baš taj ministar postaće, po svoj prilici, i predsednik ruskog Olimpijskog komiteta.

17. 10. 2024. u 22:50

KAKAV PREOKRET! Evo ko će biti selektor košarkaša Srbije!

KAKAV PREOKRET! Evo ko će biti selektor košarkaša Srbije!

Svetislav Pešić, dosadašnji selektor muške košarkaške reprezentacije Srbije, istakao je da je završio sa tim poslom, te da je vreme da, uz novog predsednika Košarkaškog saveza Srbije (a Predraga Danilovića na toj funkciji menja Nebojša Čović) dođe i novi strateg "orlova". Međutim...

17. 10. 2024. u 15:55

Komentari (0)

BILI SU IMUĆNI, PA OSTALI BEZ SVEGA: Ko su roditelji Jelene Đoković?