DOMAĆINU DOSTA REMIJA: "Ovnovima" protiv "zelenih" pobeda imperativ

N.P.

17. 12. 2022. u 12:42

TIM Derbi kauntija dočekuje Forest grin u meču 22. kola engleske Lige 1.

ДОМАЋИНУ ДОСТА РЕМИЈА: Овновима против зелених победа императив

Foto: EPA-EFE/PETER POWELL

Izabranici Pola Vorna su vezali tri uzastopna remija u prvenstvu. Poslednji proteklog vikenda na gostovanju Bartonu 1:1. Fudbaleri Derbi kauntija trenutno zauzimaju 7. mesto na tabeli sa 31 bodom i ostvarenom gol-razlikom 24:17.

Ekipa Forest grina ulazi u susret u dobroj formi. "Zeleni" su ostvarili dve vezane pobede u šampionatu protiv Kembridž junajteda 2:1, i Čeltnama minimalnim rezultatom. Međutim pozitivan niz nije pomogao gostima da pobegnu iz zone ispadanja. Tim Ijana Berčnola se nalazi na 21. poziciji Lige 1, uz dvadeset sakupljenih bodova.

U minulom međusobnom duelu između dva kluba koji je odigran još 2009. godine domaćin je slavio u pravoj goleadi rezultatom 4:3. Fudbaleri Derbija pred svojim navijačima žele da prekinu seriju remija, i očekujemo da u današnjem okršaju na "Prajd parku" osvoje sva tri boda.


NAŠ PREDLOG: 1 (kvota 1,45)

Preuzmite našu aplikaciju za ljubitelje klađenja

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News
PUTINOV DŽOKER: Neka se Zapad spremi! Sportski udarac uzvraća Rus koji želi da okreči Kremlj u belo i vrati Julijanski kalendar?

PUTINOV "DžOKER": Neka se Zapad spremi! Sportski udarac uzvraća Rus koji želi da okreči Kremlj u belo i vrati Julijanski kalendar?

Nedugo nakon što je u maju 2024. predsednik Rusije Vladimir Putin potpisao ukaz o imenovanju Mihaila Mišustina za premijera Ruske Federacije, postalo je poznato i ko će biti novi ruski ministar sporta. A izgleda da će se sada desiti i jedna nesvakidašnja stvar - baš taj ministar postaće, po svoj prilici, i predsednik ruskog Olimpijskog komiteta.

17. 10. 2024. u 22:50

KAKAV PREOKRET! Evo ko će biti selektor košarkaša Srbije!

KAKAV PREOKRET! Evo ko će biti selektor košarkaša Srbije!

Svetislav Pešić, dosadašnji selektor muške košarkaške reprezentacije Srbije, istakao je da je završio sa tim poslom, te da je vreme da, uz novog predsednika Košarkaškog saveza Srbije (a Predraga Danilovića na toj funkciji menja Nebojša Čović) dođe i novi strateg "orlova". Međutim...

17. 10. 2024. u 15:55

Komentari (0)

BILI SU IMUĆNI, PA OSTALI BEZ SVEGA: Ko su roditelji Jelene Đoković?