PAFOS POBEDOM ODRŽAVA KORAK ZA APOEL-OM: Karmiotisa je rado viđen protivnik

V.M.

19. 12. 2022. u 10:11

GOST zaostaje pet bodova za liderom, ali ima i meč manje.

ПАФОС ПОБЕДОМ ОДРЖАВА КОРАК ЗА АПОЕЛ-ОМ: Кармиотиса је радо виђен противник

Foto: Profimedia

Karmiotisa se vratila u elitni rang ove sezone i zauzima deseto mesto na tabeli sa 15 osvojenih bodova. Trenutno je u lošem ritmu i vezala je tri poraza u svim takmičenjima. Ekipa je sezonu započela sa Aleksandrom Hackejevičom na klupi, njega je sredinom oktobra zamenio Hristos Haralampus koji takođe nije dugo trajao, a debi na danjašnoj utakmici će imati Sofronis Avgusti. Tim iz Limasola je u sedam utakmica na svom terenu pokupio 10 bodova.

Pafos je trenutno treći na tabeli, pobedom bi se popeo na drugo mesto i na samo dva boda zaostatka u odnosu na lidera prvenstva APOEL. Upravo ih je četa Vladana Milojevića savladala u prošlom kolu sa 1:2, a ako se doda i da su u dve utakmice pre toga remizirali, jasno je da izabranici Heninga Berga nisu u dobroj formi i preko im je potrebna pobeda na ovom susretu. Gosti su na sedam utakmica van svog stadiona osvojili 15 bodova ove sezone.

Što se tiče međusobnih obračuna, u prethodnih pet duela Pafos je slavio četiri puta, a viđen je i remi.

NAŠ TIP: 2 (kvota 1,47)

Preuzmite našu aplikaciju za ljubitelje klađenja

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News
PUTINOV DŽOKER: Neka se Zapad spremi! Sportski udarac uzvraća Rus koji želi da okreči Kremlj u belo i vrati Julijanski kalendar?

PUTINOV "DžOKER": Neka se Zapad spremi! Sportski udarac uzvraća Rus koji želi da okreči Kremlj u belo i vrati Julijanski kalendar?

Nedugo nakon što je u maju 2024. predsednik Rusije Vladimir Putin potpisao ukaz o imenovanju Mihaila Mišustina za premijera Ruske Federacije, postalo je poznato i ko će biti novi ruski ministar sporta. A izgleda da će se sada desiti i jedna nesvakidašnja stvar - baš taj ministar postaće, po svoj prilici, i predsednik ruskog Olimpijskog komiteta.

17. 10. 2024. u 22:50

KAKAV PREOKRET! Evo ko će biti selektor košarkaša Srbije!

KAKAV PREOKRET! Evo ko će biti selektor košarkaša Srbije!

Svetislav Pešić, dosadašnji selektor muške košarkaške reprezentacije Srbije, istakao je da je završio sa tim poslom, te da je vreme da, uz novog predsednika Košarkaškog saveza Srbije (a Predraga Danilovića na toj funkciji menja Nebojša Čović) dođe i novi strateg "orlova". Međutim...

17. 10. 2024. u 15:55

Komentari (0)

OTERAO IH U PENZIJU: Vilander o rivalstvu Đokovića sa Nadalom i Federerom