KLUŽ POBEDOM PREUZIMA LIDERSKU POZICIJU: Gosti ne znaju za pobedu nad šampionom

V.M.

20. 12. 2022. u 09:54

DOMAĆIN je vezao pet pobeda na svom terenu.

КЛУЖ ПОБЕДОМ ПРЕУЗИМА ЛИДЕРСКУ ПОЗИЦИЈУ: Гости не знају за победу над шампионом

Foto: Profimedia

Kluž ima odličnu priliku da konačno preuzme prvo mesto na tabeli rumunskog prvenstva.

U prethodnih pet kola domaćin ima dva remija i tri pobede, jedan od tih trijumfa bio je prošle nedelje u derbiju protiv FKSB-a, kada je u Bukureštu bilo 0:1.

Izabranici Dana Petreskua imaju bod manje od trenutnog lidera Farula, ali imaju i meč manje i trijumfom na ovom susretu bi preuzeli prvo mesto. Igraju veoma dobro na svom terenu i vezali su pet pobeda na stadionu ''Dr Konstantin Dragulesku''.

Hermanštat je u prošlom kolu, na iznenađenje svih, dominantno savladao Farul sa 4:0. U tri utakmice pre toga doživeo je dva poraza i odigrao remi. Gost je trenutno sedmi na tabeli i osvojio je 30 bodova u dosadašnjem toku takmičenja.

Kluž je vezao četiri pobede u međusobnim duelima ovih ekipa, jedna od tih pobeda bila je krajem novembra u zaostaloj utakmici šestog kola, na semaforu je stajalo 2:3.

NAŠ TIP: 1 (kvota 1,74)

Preuzmite našu aplikaciju za ljubitelje klađenja

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News
PUTINOV DŽOKER: Neka se Zapad spremi! Sportski udarac uzvraća Rus koji želi da okreči Kremlj u belo i vrati Julijanski kalendar?

PUTINOV "DžOKER": Neka se Zapad spremi! Sportski udarac uzvraća Rus koji želi da okreči Kremlj u belo i vrati Julijanski kalendar?

Nedugo nakon što je u maju 2024. predsednik Rusije Vladimir Putin potpisao ukaz o imenovanju Mihaila Mišustina za premijera Ruske Federacije, postalo je poznato i ko će biti novi ruski ministar sporta. A izgleda da će se sada desiti i jedna nesvakidašnja stvar - baš taj ministar postaće, po svoj prilici, i predsednik ruskog Olimpijskog komiteta.

17. 10. 2024. u 22:50

KAKAV PREOKRET! Evo ko će biti selektor košarkaša Srbije!

KAKAV PREOKRET! Evo ko će biti selektor košarkaša Srbije!

Svetislav Pešić, dosadašnji selektor muške košarkaške reprezentacije Srbije, istakao je da je završio sa tim poslom, te da je vreme da, uz novog predsednika Košarkaškog saveza Srbije (a Predraga Danilovića na toj funkciji menja Nebojša Čović) dođe i novi strateg "orlova". Međutim...

17. 10. 2024. u 15:55

Komentari (0)

OTERAO IH U PENZIJU: Vilander o rivalstvu Đokovića sa Nadalom i Federerom