MOŽE LI SRPSKA ČETA DO IZNENAĐENJA U MILANU? Oba tima već dugo ne znaju za poraz

V.M.

11. 01. 2023. u 11:57 >> 11:57

''ROSONERI'' dočekuju Torino u osmini finala Kupa Italije.

МОЖЕ ЛИ СРПСКА ЧЕТА ДО ИЗНЕНАЂЕЊА У МИЛАНУ? Оба тима већ дуго не знају за пораз

FOTO: EPA

Domaćin je pre par dana ispustio 2:0 protiv Rome i sada će pokušati da se vrati na pobedničke staze u kupu, Torino se tradicionalno loše provodi na ''San siru'', ali nalazi se u veoma dobroj formi i sa puno samopouzdanja očekuje ovaj susret.

Milan se nalazi na trećoj poziciji u Seriji A i zaostaje sedam bodova za liderom Napolijem. ''Rosoneri'' su vodili 2:0 protiv Rome za vikend i delovalo je da će rutinski osvojiti tri boda, ali su Ibanjez i Ejbraham postigli golove u završnici, doneli bod Vučici i dodatno odvojili Milan od lidera. Domaćin nije izgubio u prethodnih pet utakmica, a poslednji poraz mu je naneo upravo današnji protivnik. Ekipa iz grada mode je ovo takmičenje osvajala pet puta u svojoj istoriji, poslednji put davne 2003. godine.

Torino je u sjajnom ritmu i neporažen je na prethodna četiri susreta. Trenutno se nalazi na sredini tabele Serije A i osvojio je 23 poena u dosadašnjem toku takmičenja. Izabranici Ivana Jurića su za vikend remizirali sa Salernitanom 1:1, bili su bolji tim na tom meču i imali su dosta prilika za gol ali je sjajni Giljermo Očoa sačuvao bod svojoj ekipi. ''Bikovi'' su u kupu prvo savladali Palermo sa 0:3, a zatim su dominantno porazili Čitadelu rezultatom 0:4. Gost je dizao trofej prvaka Kupa Italije takođe u pet navrata, poslednji put pre tačno 30 godina. U redovima Torina nalaze se srpski reprezentativci Radonjić, Lukić i Milinković-Savić koji su bitni šrafovi u ekipi i pružaju veoma dobre partije ove sezone.

Ova dva tima su se već susrela ove sezone. To je bilo u 12. kolu Serije A kada je Torino slavio sa 2:1 na svom terenu. Milan dominira u duelima ovih timova kod kuće, ''bikovi'' su poslednji put slavili na ''San siru'' davne 2000. godine, takođe u okviru Kupa Italije.

Očekujemo da će oba trenera napraviti rotacije u sastavu zbog umora igrača i bitnih utakmica koje slede ali sigurno da će oba tima ići na pobedu i verujemo da su ''rosoneri'' ipak preveliki zalogaj za Torino u ovom trenutku.

NAŠ TIP: 1 (kvota 1,75)

Preuzmite našu aplikaciju za ljubitelje klađenja

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News
NAVIJAČI HAJDUKA IZ SPLITA IPAK NA MARAKANI?! EVO I KOLIKO NJIH! Najnovije vesti iz Hrvatske pred meč Crvena zvezda - Benfika u Ligi šampiona

NAVIJAČI HAJDUKA IZ SPLITA IPAK NA MARAKANI?! EVO I KOLIKO NjIH! Najnovije vesti iz Hrvatske pred meč Crvena zvezda - Benfika u Ligi šampiona

Pred utakmicu Crvena zvezda - Benfika, koja se u okviru 1. kola Lige šampiona igra danas u Beogradu, burno je i u hrvatskim medijima, jer su navijači tamošnjeg Hajduka, iz Splita, u izvrsnim odnosima sa najvatrenijim pristalicama pomenutog portugalskog giganta, pa tako ima najava da će pojedini pripadnici splitske Torcide doći na meču koji je u srpskoj prestonici.

19. 09. 2024. u 15:39

ŠOK! Nemanja Majdov ipak nije kažnjen samo zato što se krstio, Novosti otkrivaju kako je sve perfidno upakovano!

ŠOK! Nemanja Majdov ipak nije kažnjen "samo zato što se krstio", "Novosti" otkrivaju kako je sve perfidno upakovano!

Reprezentativac Srbije u džudou Nemanja Majdov objavio je nešto neverovatno: posle Olimpijskih igara u Parizu, na kojima je učestvovao u kategoriji takmičara do 90 kilograma težine, suspendovan je iz sporta - jer se krstio pred izlazak na borilište u prestonici Francuske. "Novosti" vam donose - kako je Međunarodna džudo federacija na vrlo lukav način izvela kažnjavanje našeg borca.

19. 09. 2024. u 16:07

SPREČEN HAOS! Torcida Split krenula u Beograd na utakmicu Crvena zvezda - Benfika, reagovala srpska policija!

SPREČEN HAOS! Torcida Split krenula u Beograd na utakmicu Crvena zvezda - Benfika, reagovala srpska policija!

Potpredsednik Vlade i ministar unutrašnjih poslova Ivica Dačić izjavio je da pripadnici MUP-a preduzimaju sveobuhvatne mere bezbednosti povodom današnje fudbalske utakmice između FK Crvena zvezda i FK Benfika iz Portugalije, budući da su, tokom vršenja granične kontrole lica i vozila, kod više navijača gostujuće ekipe pronađena obeležja FK Hajduk iz Splita i navijačke grupe "Torcida".

19. 09. 2024. u 14:14

Komentari (0)

DŽAKA OPET PROVOCIRA: Odgurnuo golmana Srbije i izazvao zvižduke sa tribina  (VIDEO)