KAKO BEZ ALEKSANDRA MITROVIĆA? Čelsi je u velikoj krizi!

V.M.

12. 01. 2023. u 13:51 >> 13:51

LOKALNI derbi grada Londona.

КАКО БЕЗ АЛЕКСАНДРА МИТРОВИЋА? Челси је у великој кризи!

FOTO: Tanjug/AP

Fulam igra veoma dobro u poslednje vreme, vezao je četiri pobede u svim takmičenjima i u sjajnom ritmu dočekuje ovaj susret. Čelsi je u ozbiljnom problemu, četa Grejama Potera pruža veoma loše partije nakon pauze za Svetsko prvenstvo koje su kulminirale za vikend kada ih je Mančester siti ponizio sa 4:0 u utakmici FA kupa.

''Kolibari'' su trenutno na sedmoj poziciji u Premijer ligi i pravi su hit prvenstva. Fulam je u poslednja tri kola redom pobeđivao Kristal palas, Sautempton i Lester. Izabranici Marka Silve su na te tri utakmice postigli šest golova, a primili su samo jedan. Domaćin je za vikend u okviru FA kupa rutinski savladao Hal sa 0:2, golovima Lajvina Kurzave i Dana Džejmsa. Na ovom meču će biti bez najboljeg igrača Aleksandra Mitrovića.

Popularni Mitrogol je na utakmici protiv Lestera pokupio peti žuti karton i zbog toga je zaradio suspenziju koja ga sprečava da nastupi na večerašnjem susretu. Najbolji strelac u istoriji naše reprezentacije rešeta mreže ove sezone, postigao je 11 pogodaka u Premijer ligi i sigurno je da će faliti svojoj ekipi.

Čelsi dugo nije imao ovako lošu sezonu. Zauzima deseto mesto na tabeli i osvojio je samo 25 bodova. Nakon pauze u prvenstvu je savladao Bornmut sa 2:0, ali su onda usledili remi sa Notingemom 1:1 i poraz od Sitija rezultatom 0:1. Gost je za vikend odigrao katastrofalno protiv Mančester sitija koji ga je drugi put pobedio u razmaku od nekoliko dana, ovoga puta je bilo dosta ubedljivije, 4:0. Grejam Poter se muči na klupi ''plavaca'' koji su potrošili ogroman novac u letnjem prelaznom roku, ali igrači u klubu očigledno nemaju kvalitet i igraju ispod svojih mogućnosti. Čelsi je na devet gostovanja ove sezone pokupio 11 poena.

Što se tiče međusobnih duela, tu veliku prednost imaju ''plavci'' koji su pobedili u prethodnih sedam susreta između ovih ekipa.

Fulam će biti bez Dafija, Kebana i Mitrovića.

Poter ima ozbiljne glavobolje zbog izostanaka igrača. Na ovom meču ne može da računa na Broju, Čilvela, Fofanu, Džejmsa, Kantea, Mendija, Pulišića, Loftusa-Čika i Sterlinga.

Očekujemo zanimljivu utakmicu u kojoj će Fulam biti motivisan da nastavi seriju dobrih rezultata, a gost će pokušati da prekine svoje loše igre i osvoji bitne bodove. Zbog toga verujemo da će večeras biti golova.

NAŠ TIP: I1-3&II1-3 (kvota 1,92)

Preuzmite našu aplikaciju za ljubitelje klađenja

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News
PUTINOV DŽOKER: Neka se Zapad spremi! Sportski udarac uzvraća Rus koji želi da okreči Kremlj u belo i vrati Julijanski kalendar?

PUTINOV "DžOKER": Neka se Zapad spremi! Sportski udarac uzvraća Rus koji želi da okreči Kremlj u belo i vrati Julijanski kalendar?

Nedugo nakon što je u maju 2024. predsednik Rusije Vladimir Putin potpisao ukaz o imenovanju Mihaila Mišustina za premijera Ruske Federacije, postalo je poznato i ko će biti novi ruski ministar sporta. A izgleda da će se sada desiti i jedna nesvakidašnja stvar - baš taj ministar postaće, po svoj prilici, i predsednik ruskog Olimpijskog komiteta.

17. 10. 2024. u 22:50

KAKAV PREOKRET! Evo ko će biti selektor košarkaša Srbije!

KAKAV PREOKRET! Evo ko će biti selektor košarkaša Srbije!

Svetislav Pešić, dosadašnji selektor muške košarkaške reprezentacije Srbije, istakao je da je završio sa tim poslom, te da je vreme da, uz novog predsednika Košarkaškog saveza Srbije (a Predraga Danilovića na toj funkciji menja Nebojša Čović) dođe i novi strateg "orlova". Međutim...

17. 10. 2024. u 15:55

Komentari (0)

BILI SU IMUĆNI, PA OSTALI BEZ SVEGA: Ko su roditelji Jelene Đoković?