ESPANJOL POBEDOM BEŽI SA DNA: Hetafe igra promenljivo nakon pauze

V.M.

15. 01. 2023. u 08:51

TRADICIONALNO malo golova pada kada igraju ove ekipe.

ЕСПАЊОЛ ПОБЕДОМ БЕЖИ СА ДНА: Хетафе игра променљиво након паузе

Foto: Profimedia

U poslednje četiri utakmice u svim takmičenjima Hetafe ima dve pobede i isto toliko poraza. Trenutno je 13. na tabeli sa 17 osvojenih bodova. U prethodna dva ligaška susreta ostvario je pobedu protiv Majorke sa 2:0, dok je u prošlom kolu Sevilja bila bolja od njega rezultatom 2:1. Domaćin je nakon pauze odigrao i dva meča u Kupu kralja, slavio je protiv Diosesana, ali je nakon toga doživeo poraz od Levantea.

Espanjol se muči ove sezone i nalazi se u zoni ispadanja sa 14 osvojenih poena. Ima samo dve pobede u La ligi za sada, poslednju je ostvario sredinom oktobra kada je bio bolji od Valjadolida rezultatom 1:0. Nakon Svetskog prvenstva odigrao je dve ligaške utakmice u kojima je remizirao sa Đironom i Barselonom. Gost je odigrao čak osam remija u dosadašnjem toku takmičenja, što je najviše u čitavoj La ligi.

Na prethodnih pet međusobnih susreta viđena je po pobeda na obe strane uz tri nerešena rezultata.

Očekujemo da i danas bude malo golova na ovom susretu.

NAŠ TIP: I0-1&II0-3 (kvota 1,40)

Preuzmite našu aplikaciju za ljubitelje klađenja

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News
PUTINOV DŽOKER: Neka se Zapad spremi! Sportski udarac uzvraća Rus koji želi da okreči Kremlj u belo i vrati Julijanski kalendar?

PUTINOV "DžOKER": Neka se Zapad spremi! Sportski udarac uzvraća Rus koji želi da okreči Kremlj u belo i vrati Julijanski kalendar?

Nedugo nakon što je u maju 2024. predsednik Rusije Vladimir Putin potpisao ukaz o imenovanju Mihaila Mišustina za premijera Ruske Federacije, postalo je poznato i ko će biti novi ruski ministar sporta. A izgleda da će se sada desiti i jedna nesvakidašnja stvar - baš taj ministar postaće, po svoj prilici, i predsednik ruskog Olimpijskog komiteta.

17. 10. 2024. u 22:50

KAKAV PREOKRET! Evo ko će biti selektor košarkaša Srbije!

KAKAV PREOKRET! Evo ko će biti selektor košarkaša Srbije!

Svetislav Pešić, dosadašnji selektor muške košarkaške reprezentacije Srbije, istakao je da je završio sa tim poslom, te da je vreme da, uz novog predsednika Košarkaškog saveza Srbije (a Predraga Danilovića na toj funkciji menja Nebojša Čović) dođe i novi strateg "orlova". Međutim...

17. 10. 2024. u 15:55

Komentari (0)

ČETVORICA SRBA PROGLAŠENA ZA NEPRIJATELJE UKRAJINE! Tri fudbalska reprezentativca i trener uradili ovo - i našli se na crnoj listi