NEKADAŠNJI PRVOLIGAŠI SU NISKO PALI: Domaćin je u odličnoj seriji

V.M.

16. 01. 2023. u 11:04 >> 11:04

KROTONE dočekuje Peskaru u poslednjoj utakmici 22. kola Serije C.

НЕКАДАШЊИ ПРВОЛИГАШИ СУ НИСКО ПАЛИ: Домаћин је у одличној серији

Profimedia

''Pitagorejci'' su u odličnoj formi i ostvarili su četiri pobede uz remi na prethodnih pet utakmica. U prošlom kolu slavili su protiv Monopolija rezultatom 1:2. Krotone je trenutno drugi na tabeli grupe ''C'' i zaostaje devet bodova za liderom Katanzarom, ali ima i odigran meč manje od njega. Neporažen je na svom stadionu ove sezone, na deset utakmica ima 28 osvojenih poena. 

Peskara je odlično započela sezonu ali je sada u opasnom padu. U proteklih pet kola ima samo jednu pobedu uz tri poraza i remi. Prošlog vikenda odigrala je 2:2 sa Latinom. Gost je treći na tabeli i ima 39 bodova, čak 12 manje od današnjeg protivnika. ''Delfini'' igraju veoma dobro u gostima, na deset utakmica van svog stadiona pokupili su 22 poena.

Što se tiče međusobnih duela, na prethodnih pet utakmica Krotone je slavio tri puta uz dva trijumfa Peskare. 

Očekujemo da domaćin ostane neporažen, a verujemo i da neće biti puno golova.

NAŠ TIP: 1X& 0-3 (kvota 1,58)

Preuzmite našu aplikaciju za ljubitelje klađenja

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News
PUTINOV DŽOKER: Neka se Zapad spremi! Sportski udarac uzvraća Rus koji želi da okreči Kremlj u belo i vrati Julijanski kalendar?

PUTINOV "DžOKER": Neka se Zapad spremi! Sportski udarac uzvraća Rus koji želi da okreči Kremlj u belo i vrati Julijanski kalendar?

Nedugo nakon što je u maju 2024. predsednik Rusije Vladimir Putin potpisao ukaz o imenovanju Mihaila Mišustina za premijera Ruske Federacije, postalo je poznato i ko će biti novi ruski ministar sporta. A izgleda da će se sada desiti i jedna nesvakidašnja stvar - baš taj ministar postaće, po svoj prilici, i predsednik ruskog Olimpijskog komiteta.

17. 10. 2024. u 22:50

KAKAV PREOKRET! Evo ko će biti selektor košarkaša Srbije!

KAKAV PREOKRET! Evo ko će biti selektor košarkaša Srbije!

Svetislav Pešić, dosadašnji selektor muške košarkaške reprezentacije Srbije, istakao je da je završio sa tim poslom, te da je vreme da, uz novog predsednika Košarkaškog saveza Srbije (a Predraga Danilovića na toj funkciji menja Nebojša Čović) dođe i novi strateg "orlova". Međutim...

17. 10. 2024. u 15:55

Komentari (0)

ČETVORICA SRBA PROGLAŠENA ZA NEPRIJATELJE UKRAJINE! Tri fudbalska reprezentativca i trener uradili ovo - i našli se na crnoj listi