OBA TIMA SU U ODLIČNOJ FORMI: Gost ne zna za poraz već 11 kola

V.M.

16. 01. 2023. u 11:52

ALBASETE dočekuje Leganjes u utakmici koja zatvara 23. kolo Segunde.

ОБА ТИМА СУ У ОДЛИЧНОЈ ФОРМИ: Гост не зна за пораз већ 11 кола

Foto: Profimedia

Domaćin je neporažen u prethodna četiri kola, na tim utakmicama ima dve pobede i isto toliko remija. U prošlom kolu odigrao je 1:1 sa Ueskom. Albasete je trenutno osmi na tabeli i ima dva boda manje od Granade koja se nalazi na šestom mestu, poziciji koja vodi u plej-of za elitu. Poslednji put je igrao u La ligi u sezoni 2004/05. i ako nastavi sa dobrim igrama imaće priliku da se bori za povratak u Primeru nakon 19 godina.

Leganjes se nalazi u fantastičnoj seriji, nije izgubio na poslednjih 11 susreta u Segundi. Na tih 11 utakmica zabeležio je šest pobeda i pet remija. U prošlom kolu savladao je Lugo rezultatom 1:0, gol odluke postigao je Sise. Gost je trenutno sedmi na tabeli i ima isto bodova kao i njegov današnji protivnik. Izabranici Imanola Idijakeza su osvojili samo devet poena na deset gostovanja ove sezone.

Na prethodnih pet međusobnih duela u zvaničnim takmičenjima viđene su tri pobede Leganjesa uz remi i trijumf Albasetea.

U obračunu dve ujednačene ekipe očekujemo susret sa malo golova.

NAŠ TIP: ukupno golova 0-2 (kvota 1,45)

Preuzmite našu aplikaciju za ljubitelje klađenja

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News
PUTINOV DŽOKER: Neka se Zapad spremi! Sportski udarac uzvraća Rus koji želi da okreči Kremlj u belo i vrati Julijanski kalendar?

PUTINOV "DžOKER": Neka se Zapad spremi! Sportski udarac uzvraća Rus koji želi da okreči Kremlj u belo i vrati Julijanski kalendar?

Nedugo nakon što je u maju 2024. predsednik Rusije Vladimir Putin potpisao ukaz o imenovanju Mihaila Mišustina za premijera Ruske Federacije, postalo je poznato i ko će biti novi ruski ministar sporta. A izgleda da će se sada desiti i jedna nesvakidašnja stvar - baš taj ministar postaće, po svoj prilici, i predsednik ruskog Olimpijskog komiteta.

17. 10. 2024. u 22:50

KAKAV PREOKRET! Evo ko će biti selektor košarkaša Srbije!

KAKAV PREOKRET! Evo ko će biti selektor košarkaša Srbije!

Svetislav Pešić, dosadašnji selektor muške košarkaške reprezentacije Srbije, istakao je da je završio sa tim poslom, te da je vreme da, uz novog predsednika Košarkaškog saveza Srbije (a Predraga Danilovića na toj funkciji menja Nebojša Čović) dođe i novi strateg "orlova". Međutim...

17. 10. 2024. u 15:55

Komentari (0)

ČETVORICA SRBA PROGLAŠENA ZA NEPRIJATELJE UKRAJINE! Tri fudbalska reprezentativca i trener uradili ovo - i našli se na crnoj listi