LIDER POBEDOM ČUVA TRON: Cvole u fantastičnoj seriji

N.P.

20. 01. 2023. u 10:40

NEKADAŠNjI prvoligaš sastaje se sa Venlom u utakmici 21. kola holandske Erstedivizije.

ЛИДЕР ПОБЕДОМ ЧУВА ТРОН: Цволе у фантастичној серији

Profimedija

Ekipa Cvolea je u fantastičnoj seriji, ostvarila je šest uzastopnih pobeda u prvenstvu. Poslednju proteklog vikenda na gostovanju Heraklesu 3:0. Nekadašnji prvoligaš je zasluženo lider na tabeli sa 44 boda i ostvarenom gol-razlikom 47:21.

Fudbaleri Venla ulaze u duel nakon poraza u prošlom kolu na svom terenu od Emena rezultatom 3:2. To je "žuto-crnoj armiji" ukupno peti kiks od početka sezone. Gosti su trenutno šestoplasirani tim holandske Erstedivizije uz 32 sakupljena boda.

Domaćin je u prethodnom okršaju ova dva tima ostvario rutinski trijumf od 4:0. Cvole pobedom čuva lidersku poziciju, tako da očekujemo da u večerašnjem okršaju nastavi svoju dominaciju u prvenstvu. Za najhrabrije predlažemo da pokušaju sa prelazom, u holandskoj Drugoj ligi često znaju da dođu.


NAŠ PREDLOG: 1 (kvota 1,42)
ZA NAJHRABRIJE: 2-1 (kvota 21)    

Preuzmite našu aplikaciju za ljubitelje klađenja

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News
KAKAV PREOKRET! Evo ko će biti selektor košarkaša Srbije!

KAKAV PREOKRET! Evo ko će biti selektor košarkaša Srbije!

Svetislav Pešić, dosadašnji selektor muške košarkaške reprezentacije Srbije, istakao je da je završio sa tim poslom, te da je vreme da, uz novog predsednika Košarkaškog saveza Srbije (a Predraga Danilovića na toj funkciji menja Nebojša Čović) dođe i novi strateg "orlova". Međutim...

17. 10. 2024. u 15:55

Komentari (0)

DOKTORI ME DIŽU IZ MRTVIH: Milica Milša ima veliki zdravstveni problem