"LAVOVI" GLADNI POBEDA: Vizela nema šta da traži u Lisabonu

N.P.

20. 01. 2023. u 13:53

KLUB iz Brage gostuje Sportingu u utakmici 17. kola portugalske Primeira lige.

ЛАВОВИ ГЛАДНИ ПОБЕДА: Визела нема шта да тражи у Лисабону

Profimedia

Izabranici Rubena Amorima nemaju trijumf na prethodne dve utakmice u prvenstvu. Popularni "lavovi" su posle neplaniranog poraza od Maritima minimalnim rezultatom, odigrali nerešeno protiv gradskog rivala Benfike 2:2. Fudbaleri Sportinga se nalaze na četvrtom mestu na tabeli sa 29 osvojenih bodova i ostvarenom gol-razlikom 31:18.

Ekipa Vizele igra hrabro ove sezone, nakon 16 odigranih kola klub iz Brage ima šest pobeda, tri remija i sedam poraza. Gosti trenutno zauzimaju osmu poziciju u Primeira ligi uz 21 sakupljeni bod.

Domaćin je savladao večerašnjeg protivnika u svakom od minula četiri međusobna duela između dva kluba. Sporting je apsolutni favorit pred svojim navijačima u Lisabonu, i predlažemo da kec obavezno pojačate golovima.


NAŠ PREDLOG: 1&2+ (kvota 1,55) 

Preuzmite našu aplikaciju za ljubitelje klađenja

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News
KAKAV PREOKRET! Evo ko će biti selektor košarkaša Srbije!

KAKAV PREOKRET! Evo ko će biti selektor košarkaša Srbije!

Svetislav Pešić, dosadašnji selektor muške košarkaške reprezentacije Srbije, istakao je da je završio sa tim poslom, te da je vreme da, uz novog predsednika Košarkaškog saveza Srbije (a Predraga Danilovića na toj funkciji menja Nebojša Čović) dođe i novi strateg "orlova". Međutim...

17. 10. 2024. u 15:55

Komentari (0)

NE MOŽE DA DOĐE SEBI! Endi Rodik u šoku zbog onog što je Novak Đoković rekao