''OŠTRICE'' SU IZBEGLE BLAMAŽU: ''Crveni zmajevi'' ne bi smeli da predstavljaju problem

V.M.

07. 02. 2023. u 12:28

ŠEFILD junajted dočekuje Reksam u ponovnoj utakmici četvrtog kola FA kupa od 20:45.

ОШТРИЦЕ СУ ИЗБЕГЛЕ БЛАМАЖУ: Црвени змајеви не би смели да представљају проблем

Foto: Profimedia

Pre devet dana izabranici Pola Hekingbotoma su golom u sudijskoj nadoknadi izborili revanš.

Domaćin je u veoma dobroj formi, ima tri pobede i dva remija na poslednjih pet ligaških utakmica i trenutno je drugi na tabeli Čempionšipa sa 58 osvojenih bodova. ''Oštrice'' su takmičenje u FA kupu započele u prošlom kolu kada su savladale Milvol sa 0:2.

Reksam je u odličnom ritmu i vezao je sedam ligaških pobeda. Nastupa u petom rangu engelskog fudbala i zauzima drugo mesto na tabeli sa 68 poena, što je tri manje od lidera Nots kauntija. Velšani su FA kup započeli protiv Oldama pobedom od 3:0, nakon toga su rutinski savladali Farnboro sa 4:1, a u prošlom kolu šokirali su Koventri rezultatom 3:4.

Očekujemo da domaćin ozbiljno shvati večerašnji susret i plasira se u narednu rundu.

NAŠ TIP: 1 (kvota 1,48)

Preuzmite našu aplikaciju za ljubitelje klađenja

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News
PUTINOV DŽOKER: Neka se Zapad spremi! Sportski udarac uzvraća Rus koji želi da okreči Kremlj u belo i vrati Julijanski kalendar?

PUTINOV "DžOKER": Neka se Zapad spremi! Sportski udarac uzvraća Rus koji želi da okreči Kremlj u belo i vrati Julijanski kalendar?

Nedugo nakon što je u maju 2024. predsednik Rusije Vladimir Putin potpisao ukaz o imenovanju Mihaila Mišustina za premijera Ruske Federacije, postalo je poznato i ko će biti novi ruski ministar sporta. A izgleda da će se sada desiti i jedna nesvakidašnja stvar - baš taj ministar postaće, po svoj prilici, i predsednik ruskog Olimpijskog komiteta.

17. 10. 2024. u 22:50

KAKAV PREOKRET! Evo ko će biti selektor košarkaša Srbije!

KAKAV PREOKRET! Evo ko će biti selektor košarkaša Srbije!

Svetislav Pešić, dosadašnji selektor muške košarkaške reprezentacije Srbije, istakao je da je završio sa tim poslom, te da je vreme da, uz novog predsednika Košarkaškog saveza Srbije (a Predraga Danilovića na toj funkciji menja Nebojša Čović) dođe i novi strateg "orlova". Međutim...

17. 10. 2024. u 15:55

Komentari (0)

SUTRA JE TOMINDAN: Mnoge kuće slave slavu, a jedno važno verovanje svi treba da ispoštuju