LIDER ODRŽAVA DISTANCU SA NAJBLIŽIM PRATIOCIMA: ''Železničari'' su u lošem ritmu

V.M.

07. 02. 2023. u 12:38

KRU dočekuje Lejton orijent u poslednjoj utakmici 21. kola Lige dva.

ЛИДЕР ОДРЖАВА ДИСТАНЦУ СА НАЈБЛИЖИМ ПРАТИОЦИМА: Железничари су у лошем ритму

Profimedia

Domaćin kuburi sa formom i na poslednjih pet utakmica ima tri remija uz pobedu i poraz. U prošlom kolu Kru je izgubio od Grimzbija rezultatom 0:3. Ono što je interesantno za ''železničare'' je da su u dosadašnjem toku prvenstva čak deset puta odigrali nerešeno i imaju najviše remija u Ligi dva.

Lejton orijent je prvi na tabeli sa 60 osvojenih bodova, što je četiri više od drugoplasiranog Stivenejdža. Lider je u prošlom kolu savladao Vimbldon sa 1:0. Gost ima najbolju odbranu lige i primio je samo 17 golova nakon 29 odigranih utakmica. Izabranici Ričija Velensa su vezali tri uzastopna poraza na gostovanjima i večeras će pokušati da prekinu taj crni niz.

Ova dva tima su već odigrala jedan meč ove sezone, u prvom kolu FA kupa Kru je slavio 1:0.

Očekujemo da lider prekine crni niz na gostovanjima i upiše nova tri boda protiv poljuljanog protivnika.

NAŠ TIP: 2 (kvota 1,90)

Preuzmite našu aplikaciju za ljubitelje klađenja

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News
PUTINOV DŽOKER: Neka se Zapad spremi! Sportski udarac uzvraća Rus koji želi da okreči Kremlj u belo i vrati Julijanski kalendar?

PUTINOV "DžOKER": Neka se Zapad spremi! Sportski udarac uzvraća Rus koji želi da okreči Kremlj u belo i vrati Julijanski kalendar?

Nedugo nakon što je u maju 2024. predsednik Rusije Vladimir Putin potpisao ukaz o imenovanju Mihaila Mišustina za premijera Ruske Federacije, postalo je poznato i ko će biti novi ruski ministar sporta. A izgleda da će se sada desiti i jedna nesvakidašnja stvar - baš taj ministar postaće, po svoj prilici, i predsednik ruskog Olimpijskog komiteta.

17. 10. 2024. u 22:50

KAKAV PREOKRET! Evo ko će biti selektor košarkaša Srbije!

KAKAV PREOKRET! Evo ko će biti selektor košarkaša Srbije!

Svetislav Pešić, dosadašnji selektor muške košarkaške reprezentacije Srbije, istakao je da je završio sa tim poslom, te da je vreme da, uz novog predsednika Košarkaškog saveza Srbije (a Predraga Danilovića na toj funkciji menja Nebojša Čović) dođe i novi strateg "orlova". Međutim...

17. 10. 2024. u 15:55

Komentari (0)

BILI SU IMUĆNI, PA OSTALI BEZ SVEGA: Ko su roditelji Jelene Đoković?